Diskusia - WINDSURF - prilba na windsurfing...
» dudy
19.05.2004 15:50:35 |
prilba na windsurfing... som takmer začínajúci mladý surfer,a koncom minulého roka som na peljesci zbadal, čo to je ked riadne fúka(nad 15m/s). bol tam jeden čech,ktorý v takýchto podmienkach vyťahoval prilbu,ale u nás ani vo svete to akosi nieje v móde. tak by som prosil o nejakú radu,či to ma vôbec zmysel... ALOHA!!! (ďakujem!)
|
Janie-Gordito
19.05.2004 o 15:50 |
RE: prilba na windsurfing... pokial ide o prilbu, nie som si istý či je to nevyhnutné, ale rozhodne súhlasím s x-speed-om ohľadom vesty. jazdím už druhu sezonu a min. nedelu som sa 3x tak vydr..l že som mal dosť. vesta ta drzi nad vodou aj pri vodnom starte.
|
X-speed
11.05.2004 o 19:21 |
RE: prilba na windsurfing... Vsetko to zavisi od tvojho pocitu, s cim sa citis bezpecne,ako na bicykli, ale vo vetre 15m/s, v chorvatsku v skalach a vlnach, este aj s velkym mnozstvom surfistov by som si ju asi zobral /taka rana rahnom alebo staznom nieje bohvie co, ale este sa mi to nestalo/ ,vsetko to je o pocite,ja napr. bez vesty na vodu nepojdem, niekto zase neznasa topanky,lebo nema taky kontakt s plavakom, inemu zase vadi vesta, je to na tebe. mysli ze na pretekoch pri cross windsurfingu /www.windsurfing.cz/ je prilba povinna
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou