PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kitovat s wakeboardom

» Návrat na prehľad tém

» Brokas   
Brokas
23.05.2004 15:59:10
Kitovat s wakeboardom

Som zaciatocnik v tejto oblasti a chcem sa opytat, ci sa da sklbit, jazdenie na waku s kitom, aku dlzku by mal mat pre zaciatocnika.. ze ked nefuka da sa ist stale na vlek..
Dik

» Pridaj príspevok k téme

Kiter Kiter   23.05.2004 o 15:59

RE: Kitovat s wakeboardom

PS : Co sa tika vytlaku .........vsetko o vytlaku je blbost. Vytlak jednoducho absolutne netreba. Kiteboardovu dosku co by ta vytlacila(mna , 75kg) som este nevidel:) Ci doska vytlaci o zopar kil naviac je jedno....Nema to vpliv. Vpliv ma iba Shape a fini.

Kiter Kiter   23.05.2004 o 15:54

NO, Kludne mozes mat na KiteOvanje aj WakeBoard. Problem WakeBoardu je vtom ze vatsinou nema fini(plutvy) a tim je aj trocha labilnejsi a nedrzi az tak presne stopu. Musis jazdit viac na Hrane a to chce trocha zrucnosti. Ako zaciatocnikovi ti odporucam mat WakeB vatsi ako 140 cm.

Flaj Haj.

audino audino   18.05.2004 o 19:16

Lenže niektorí ľudia sa nesprávne vyjadrujú. Koľko ľudí napr. hovorí, že majú doma satelit , a pritom satelit je tá družica, čo je na obežnej dráhe a oni majú doma iba satelitný prijímač a parabolickú anténu. A tak to môže byť aj s tým kitom, že niekto povie kite a myslí tým vlastne kiteboard.

Možno nám to Kixa vysvetlí, ako to vlastne myslela

Milan Milan   18.05.2004 o 15:24

audino: Ide o to, že kite je drak a doska je doska...

audino audino   18.05.2004 o 14:56

Tak ty si musel byt asi totálne zhulený.  Mna by teda za triezva ani nenapadlo, že by išiel niekto na vlek s kitom (drakom). Ja som to chápal tak, že ísť na vlek s kitovou doskou.

Wsurfer: Podľa mňa wake-style kitové dosky nemôžu byť bidirectional, nakoľko majú výrazne odlišný tvar vpredu a vzadu. 

Milan Milan   18.05.2004 o 14:32

audino: Ja? Nechcel si sa to spýtať Kixy?  Ty si to vieš predstaviť na vleku s kitom? Možno by si ma mohol trošku zorientovať

Wsurfer Wsurfer   18.05.2004 o 11:23

Myslim si ze Kixa nema pravdu. Pokial viem zo zaciatku kitesurfingu sa kitovalo aj na wakeboardoch, z toho vznikol aj pojem wakeboardstyle=bidirectional a naproti tomu surfboardstyle = directional. Nepoznam sice wakeboardy, ale nemyslim si ze by mali byt nejako vyrazne tazsie od "pravych" kitovych dosiek. Vytlak nehra ulohu, v oboch pripadoch je nedostatocny.

audino audino   18.05.2004 o 10:34

Milan, na čom šlapeš?

Milan Milan   17.05.2004 o 17:23

Keď to budete skúšať na tom vleku s kitom, zavolajte ma, to bude prdel!  Tomu sa hovorí človek na roztrhanie

kixa kixa   17.05.2004 o 15:18

Ak chces jazdit na vleku s kitom, tak to sa da a je to celkom sranda. Ak ale chces jazdit s drakom a mat wakeboard na nohach, tak to sa neda, lebo wake je na to moc tazky a nema vytlak.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou