PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Povrchová úprava plaváku.

» Návrat na prehľad tém

» Zajo   
Zajo
20.05.2004 21:59:18
Povrchová úprava plaváku.

Vie mi niekto poradiť, ako profesionálne spraviť povrchovú úpravu (zdrsnenie) plaváku? Resp. či sa dá primo kúpiť niečo ako profesionálna zdrsňujúca farba ?

Pod „profesionálne“ si predstavujem malé zväčšenie váhy a skutočne drsný povrch, ako na novom plaváku.

Skúšal som už systém cukor a farba. (Nastriekam na plavák hrubšiu vrstvu farby – napr. acetónovú a hned do nej nasypem hrubú vrstvu cukru. Po zaschnutí sa cukor vymyje a farba ostane hrbolatá). Dosiahol som síce drsnejší povrch, ale stále to nie je ono. Robil som to prvý krát a možno som iba nepoužil správnu technológiu.

Za radu vopred ďakujem.

» Pridaj príspevok k téme

okál okál   20.05.2004 o 21:59

RE: Povrchová úprava plaváku.

Zavolaj na mobil 0907325077 a dohodneme sa.Ja to robím originál technologiou ako vo firme.Pozri burza-služby.

mirc mirc   19.05.2004 o 00:19

Prave som to checkol, ten protismyk sa predava uz aj v spreji (takze je to bez starosti :))) a stoji 500Kc.

mirc mirc   19.05.2004 o 00:16

Firma RIGO vyraba protismykovy lak. Ten mozes na plavak nastriekat, natriet stetcom, alebo valcekom. Vydatnost je asi tak na dva plavaky. Stoji okolo 500 Kc (mozno uz je cena ina). Neviem sice ako je to dostupne na slovensku.

audino audino   18.05.2004 o 10:32

V UpsideDown Shop-e v Rakúsku to robia za 50EUR. Ale môžeš si to urobiť aj sám, existuje na to taká sada, ktorá funguje tak, že sa ten drsný povrch na dosku nanáša valčekom. Stojí to okolo 20EUR.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou