Diskusia - WINDSURF - Aká je najuniverzálnejšia plachta.....???
» Murko
25.05.2004 8:23:59 |
Aká je najuniverzálnejšia plachta.....??? Ahojky Vsetci. Rád by som sa dozvedel a opýtal sa na vaše názory, ze ak si mám kúpiť plachtu tak akú veľkú(m2)? Vsetci vieme ze to nieje lacná záležitosť a nemožme mať 3 kvalitné plachty... Rád by som vedel aký je Váš názor - načom nauniverzálnejšom by sa dalo na SK jazdiť, aspoń približne,... dik a majte sa
|
Murko
25.05.2004 o 08:23 |
RE: Aká je najuniverzálnejšia plachta.....??? Dik za tvoj názor na plachtu, tiez som rozmýslaj nieco v tejto velkosti a možno pojdem aj do 7 m2, ale to musím najskor vyskúsat, co sa týka Nechraniek, tak naozaj sme zaspomínali na staré časy: spali sme v stane, žrali z konzervy, v noci pozerali na hviezdy a cez den sme do toho na vode bušili čo to dalo(samozrejme len tak v dlhom tricku a starom vodáckom šustiaku, v ktorom mi bolo aspon prvých 10 min. teplo)
|
Slavmiro
25.05.2004 o 08:14 |
RE: Aká je najuniverzálnejšia plachta.....??? Q2: k akemu plavaku (litrov?) uvazujes tu plachtu.
|
Murko
24.05.2004 o 20:29 |
RE: Aká je najuniverzálnejšia plachta.....??? Jasné dík za opravu, mám 83 KG
|
audino
24.05.2004 o 20:10 |
RE: Aká je najuniverzálnejšia plachta.....??? Zabudol si uviesť azda najdôležitejší parameter a tým je tvoja hmotnosť.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou