PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Začiatočníčka - poraďte

» Návrat na prehľad tém

» ucholačik   
ucholačik
22.06.2004 12:29:32
Začiatočníčka - poraďte

Ahojte, chcem začať, ale ako na to? Čo všetko mi treba, kde to zoženiem (som zo Žiliny), kde sú najlepšie podmienky? atď. Poraďte. Ďík.

» Pridaj príspevok k téme

Slavmiro Slavmiro   10.06.2004 o 14:16

RE: Začiatočníčka - poraďte

To: Milan & Egos  
-nejako ste vymäkknutý , to bude z toho tepla a death calm-u . Vzrúšo prežívame asi všetci pri nástupe na vodu , ale slzu sa mi ešte nepodarilo utratiť.

Milan Milan   09.06.2004 o 19:46

Ej, z duše mi hovoríš, Egos... A tak krásne si to napísal, že som celý namäkko...  Týmto ťa navrhujem za kandidáta na funkciu klubového básnika!

Egos Egos   08.06.2004 o 22:23

Ahoj, vystrihaj sa kupovat si hned maly plavak ako ja... nemal som o tom ani sajnu a jeden debil mi predal skocku ktora sa so mnou utopila, dva dni som rval plachtu z vody , striekala zo mna krv a potom som to 10 rokov nechcel ani vidiet. To je zly zaciatok. Ak si kupis to velke  hovado, budes sice svalnata z nosenia, naucis sa to za dva dni a potom ho mozes zahodit, tak ako to tu vsetci zahadzujeme priebezne... vid burza. Teda odporucam fakt 2-3x pozicat to velke a potom coraz mensie az zistis, ci ta to bude bavit alebo si vies predstavit aj nieco lepsie ako cely den tahat plachtu z vody. Chod bud s niekym skusenym alebo rovno do skoly surfu a spoj si to s dovolenkou a nemusis hned nic kupovat. Ale ked ta to chyti, tak ta to nepusti! Ja som vzdy uplne hotovy, ked idem na vodu a fuka a trasu sa mi ruky od  dojatia, slzy sa mi tisnu do oci vediac, ze o 10 minut budem v sklze.... no veru, je to najkrajsie hlavne ked sa dostanes s nozickami do putok a s doskou do vzduchu! Aloha!

Kyslý dážď Kyslý dážď   07.06.2004 o 21:32

Šetri lóve a energy za vykopávky čo ti tu ponúkajú. Zbytočne sa natrápiš a znechutíš. Dnes sa to už dá naučiť v surf centre za pár hodín. Inštruktor ti všetko vysvetlí, dostaneš primerané náradie a je pri tom fun!

CHLAPI SOCÍK SKONČIL, MÁME ROK 2004 !

Kaso Kaso   07.06.2004 o 17:21

Ak mas zaujem darujem Ti za odvoz po domacky robeny plavak, je to uz sice muzealny exponat, ale luto je mi ho vyhodit ak este niekomu moze posluzit. Je k tomu este rahno stazen a klb este v duralovom prevedeni, plachtu uz stihli nacat mysi. Kontakt 00431 515 99 1106

Milan Milan   07.06.2004 o 14:18

Dobrá rada od ROSSIho, len malá pripomienka - ak si zadovážiš nejaký historický sereďák s trojuholníkovou handrovou plachtou, budeš asi potrebovať nejakého svalnáča, čo ti to bude nosiť a ak bývaš v paneláku, tak by som si to rozmyslel... Ja som vláčil na 12. poschodie HiFly Maxxa, ktorý mal cez 3 m a nejakých 16 kg a som rád, že to mám už za sebou. Okrem toho sa na takom niečom dostaneš tak po zvládnutie rovnej jazdy a opatrnú obrátku proti vetru a aj to bude musieť vietor fúkať len veľmi opatrne . Určite je škoda kupovať si nové veci, ktorých sa po dvoch sezónach budeš chcieť aj tak zbaviť, ale možno by nebolo zlé kúpiť si radšej staršiu ľahkú a širokú dosku, tak 160 litrovú, niečo ako má Egos, napíš mu, uvažuje o menšej doske, možno si padnete do oka . Je to stabilnejšie, ľahšie, ovládateľnejšie...

ROSSI ROSSI   07.06.2004 o 12:52

Na začiatok si kúp väčší plavák aby si sa na ňom udržala a menšiu plachtu, okolo 5 m2, aby si ju vedela vytiahnuť z vody. vhodný je aj starší a lacnejší vilgider Sereďský, ktorý po roku predáš. Dám ti kontakt na kamoša 0904 429 696, predá ti ho komplet v zachovalom stave za 4.000 Sk. Neskor budeš potrebovať na začiatok 30 - 50 tisíc. Nech sa ti darí.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou