PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kyslý dážď

» Návrat na prehľad tém

» Kyslý dážď   
Kyslý dážď
15.06.2004 19:32:28
Kyslý dážď

Jedno rano som si nastartoval comp a samozrejme som si hned otvoril windsurf.sk. Priamo z odkazovaca na mna cumel x-speedov "inzerat": Predam Ford Scorpio v plnej vybave..... To ma pravdupovediac trochu popudilo, vymyslel som si novy nick a napisal tiez jeden stupidny inzerat: predam somara - dobry do tahu...... Spravca oba clanky samozrejme hned vymazal. Kysly dazd vsak uz bol na svete. Citim sa trochu previnilo ze som ho znovu pouzil, preto tento clanok. V skutocnosti som uz registovany pod inym nickom. Prepacte ze ho teraz neuvediem ale nerad by som dostaval oplzle vyhrazne maily od rychleho. Takze uz ziadne kysle dazde

» Pridaj príspevok k téme

gavalko gavalko   15.06.2004 o 19:32

RE: Kyslý dážď

to je trosku prihriata prezivka nie? kysli dazd. to si sa tak zaregistroval aby si podjeb..... do ostatnych? dufam ze to s tymsi myslel vazne, lebo po precitani tvojich prispevko som mal chut ti napisat nejaky ten oplzli email , tak ako tvrdis, ze ti ho poslal x-speed

X-speed X-speed   14.06.2004 o 20:22

Radčej sa k tomuto ani k iným poznámkam nebudem vyjadrovať, aby som nepoužil ,,Oplzlé výrazy". nebudeme tu z toho robiť miesto na hádky, ako to urobili Pollák a Lapoš po kvalifikácii na OH.. Už nemam chuť sa naťahovať s nejakymi ozonovymi diearami a kys. daždmi, ved aj tak nikam nevedie

ešte malá poznámka:nebol to Ford scorpio ale Ford mondeo, ktoré stojí 2x toľko

nieco na koniec:až taký rýchli zas niesom

ALOHA

audino audino   09.06.2004 o 09:56

Nie je to celkom čistá hra, registrovať si noý nick. Hanbíš sa snáď za svoj názor? Ak by ti vadili oplzlé maily od rýchleho, tak sa hádam na ne môžeš úplne s kľudom vyignorovať. Už si nejaké od neho dostal?

Rýchlik má pravdu v tom, že tvoj príspevok v diskusii "Začiatočníčka - poraďte" asi moc povzbudivý pre dotyčnú nie je, ale na druhej strane on nám tu tapetoval diskusiu tým, že v krátkom čase po sebe pridával rovnakú tému s iným názvom a ešte sa rozčuľoval, keď ho niekto napomenul, a pokiaľ si pamätáte na minulé leto, nebola to ani zďaleka prvá patália toho chlapca na tomto webe, tak by nemusel zbytočne vyskakovať.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou