Diskusia - WINDSURF - možnosť aktuálnej predpovedi
» brcko23
29.10.2004 12:05:42 |
možnosť aktuálnej predpovedi
|
jurov
29.10.2004 o 12:05 |
RE: možnosť aktuálnej predpovedi Skus www.theyr.net tam je to celkom zaujimave.
|
Milan
14.10.2004 o 09:19 |
RE: možnosť aktuálnej predpovedi Nepovedal by som, že si niečo odhadol zle. Tiež to nechápem, takto na jeseň sa vetrom zvykne dariť. Mne vychádza také hrubé empirické pravidlo, že keď je na windguru v predpovedi GFS hviezdička, zajazdím si v sklze (5,8 m/105 l/70 kg). Málokedy mi to nevyšlo. Ostatné predpovede pozerám len doplnkovo. Dobrý vietor!
|
Juraj
13.10.2004 o 09:57 |
RE: možnosť aktuálnej predpovedi V pondelok 11.10.2004 som bol na Kráľovej. Predpoveď podľa SHMU bola S-SV 5-9 m/s a v nárazoch cez 10 m/s, ale pojazdil som si len od 11:00 do 13:00 aj to len poskromne (138l/7m/95kg). Čo som zle odhadol na predpovedi? A čo poviete na zajtrajšiu 14.11. predpoveď SHMU Aladin JV 6-8 m/s v nárazoch 14-17 m/s, oblačno až zamračené a Plachtár predpovedá JV 6-7 m/s . Na dnes je podobná predpoveď a zdá sa, že v Nitre fučí V 9 m/s (9:00). Diki za komentáre
|
Milan
15.06.2004 o 09:04 |
RE: možnosť aktuálnej predpovedi Paráda!!!
|
Majo
15.06.2004 o 08:11 |
RE: možnosť aktuálnej predpovedi V Cantine bude webcam aj weatherstation. Jediny problem tam momentalne je s konektivitou. Toto by sa malo do konca roka vyriesit, takze od buducej sezony sa uz dufam budeme na Dunaj pozriet aj cez webcam
|
Milan
14.06.2004 o 19:34 |
RE: možnosť aktuálnej predpovedi To by bolo samozrejme super, keby boli nejaké webkamery. A dokonca tu už o tom aj reč bola, ale skončilo to neschodnosťou kvôli finančnej náročnosti. Ale dobrý nápad je udrieť na zväz. Aj keď napríklad na Dunaji som jachtu ešte nevidel a neviem, či by to zväz jachtingu urobil "len" kvôli windsurfistom. Samozrejme keby sa už podarilo pretlačiť webkameru, prihodiť k tomu jeden anemometer by nemohol byť až taký problém. Ale keby to z akýchkoľvek dôvodov nešlo cez SZJ, napríklad na Dunaji by to mohlo ísť cez Cantinu. Braňovi D. by to mohlo zvýšiť návštevnosť podniku, lebo určite kopa ľudí premešká príležitosť zajazdiť si len vďaka neinformovanosti (napr. ja včera). A mohlo by to byť pokojne aj na komerčnej báze.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou