Diskusia - WINDSURF - ZACIATOCNIK
» RICCARDO
10.06.2008 14:28:27 |
ZACIATOCNIK Caute, mam surf,mam plachtu plus vsetko k tomu len neviem ako s tymi uzlami, nemate niekto obrazkovy navod ako uvazovat pachtu k tej tyci? a co vsetko treba mat este priviazane, dik
|
RICCARDO
10.06.2008 o 14:28 |
RE: ZACIATOCNIK nechodíte niekto na Adamov? (záhorie) inak pokrok, pred dvomi rokmi som ten surf konečne vytiahol na vodu, zabaval som sa s tym taku hodinku ale stale som padal a bol som rad že po hodine som sa naučil aspon vytiahnut plachtu z vody bez toho že by som spadol ale aj tam to neviem poriadne zložiť, čo a kam patrí... :( len improvizujem pri skladaní... ale chcel by som toto leto trošku viac sa tomu venovat.
|
mafo
01.09.2004 o 18:22 |
RE: ZACIATOCNIK Pred zaciatocnim jazdeny na vode je dobre sa vela napit na brehu mineralki nie chlastu aby si zbitocne nekloktal vodu po ktorej jazdis a do ktorej padas ja mam s tim problem ces nosne dutiny vypijem viac vody ako chlastu
|
Milan
01.09.2004 o 17:20 |
RE: ZACIATOCNIK Jasne, surfovať ešte chodím a kým sa budem vládať hýbať, tak aj budem chodiť. Sezóna končí až skupenskou premenou H2O, ale teraz je ešte v plnom prúde aj pre teplomilnejších. Som z BA a číslo mám v profile (stačí kliknúť moje meno). Ideálna príležitosť bude teraz na Surf feste (4. - 12.9., http://www.windsurf.sk/servis/sprava.asp?id=138), aj keď predpoveď zatiaľ vyzerá na brutálne bezvetrie... Ale ja tomu neverím, určite niečo fúkne. Prinajhoršom si zahráme aspoň ten futbal. Keď tam budeš, ozvi sa.
|
RICCARDO
01.09.2004 o 16:40 |
RE: ZACIATOCNIK ahoj, este chodis surfovat alebo uz je po sezone? uz dva roky mam doma surf ale stale nemam cas ho vytiahnut niekam na vodu. radil si mi ze najlepsie je nechat si ukazat od niekoho ako sa s tym naraba. naviem odkial si ale ak by si bol z trnavskeho alebo bratislavského kraja rad by som sa stretol a rad sa nieco viac dozvedel samozrejme ak este chodis na vodu. nechaj na seba mobilny kontakt a ja by som sa s tebou spojil, vdaka
|
Daniel
01.07.2004 o 08:00 |
RE: ZACIATOCNIK Pre Zora Na stranke windsurfing.cz mas kolonku Škola WS. Myslim ze na uvod je tam toho dost, ked vsetko co je tam zvladnes, inu literaturu uz nebudes potrebovat
|
zoro
30.06.2004 o 12:48 |
RE: ZACIATOCNIK Ahojte Mam rozbehnutych par ponuk na kupu surfu bol by som rad ak by sa niekom chcelo unuvat a poradil by mi nieco ohladom surfingu a kupy. Skusenosti zo surfovanim mam ale iba na nete podmienky mam vcelku OK lebo byvam kusok od Siravy. Dalej by som chcel vediet nieco o tom ako sa mam na to postavit a ak by mal niekto nejaku literaturu rad by som odkupil alebo ak mas nejaky surf na predaj samozrejme ze na zaciatok nechcem do toho vela investovat tak sa ozvi 0907825716
|
Milan
22.06.2004 o 13:29 |
RE: ZACIATOCNIK O trimovaní nie je zle vedieť aj viac ako len uzly. Aj keď si teraz v rýchlosti ani neviem spomenúť, kde sú tam nejaké uzly... Ale chcem tým povedať, že lepšie bude, keď prídeš niekam, kde sú surfisti a necháš si to ukázať, ušetríš si kopu trápenia. Čo ti budem rozprávať, ja som dva roky jazdil na blbo trimovanej plachte... Napríklad zajtra v Cantine bude zopár ľudí vrátane mojej maličkosti.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou