Diskusia - WINDSURF - Kurzy pre zaciatocnikov
» Zizz
06.05.2006 13:51:02 |
Kurzy pre zaciatocnikov Nevedela by nejaka dobra dusa odporucit kurz pre mladeho, sportovo zalozeneho chalana? Lebo uz davno tuzim po windsurfingu, len tie zaciatky... Diki dopredu
|
heavy
06.05.2006 o 13:51 |
RE: Kurzy pre zaciatocnikov Nevedel by niekto odporucit kurz na kiteboarding? alebo nejake slovenske stranky ohladom kiteboardingu? diky za odpovede
|
Kuso4
12.07.2005 o 14:03 |
RE: Kurzy pre zaciatocnikov tel. 0902 418 266 Kurzy, Pozicovna, Klub, Pobyty
|
Iva
10.07.2005 o 21:59 |
RE: Kurzy pre zaciatocnikov Bola som na SUPER kurze na Helly v Polsku. Nevedela som o tom vobec nic azatyzden som pokrocila tak ze sa mozem povazovat za surfistku.Lacne a fakt super. tu je kontakt na instruktora 0905617461.Teraz je v polsku ale pride 18,07.Vela stastia
|
alex63
27.07.2004 o 10:23 |
RE: Kurzy pre zaciatocnikov Tiez by som mal zaujem o windsurfing. kurz. Vie niekto niekoho poradit aj na vychodnom Slovensku? DAKUJEM !
|
Martin4
23.07.2004 o 09:16 |
RE: Kurzy pre zaciatocnikov Keďže si z Bratislavy tak ešte doplním informáciu, že škola windsurfingu a kitesurfngu je otvorená aj v Hamuliakove, asi 10km od Bratislavy. Volá sa to Cantina, a funguje to aj ako kemp a požičovňa materiálu pre windsurfing. Stačí ísť na www.fun-ascan.sk a zavolať priamo Braňovi alebo Mirovi a dohodni si termín. Majú tam výborný materiál pre začiatočníkov, takže surfovať sa naučíš aj za jeden deň.
|
Mydlo
20.07.2004 o 09:28 |
RE: Kurzy pre zaciatocnikov Už to bolo na stránkách spominané, ale možno to ušlo tvojej pozornosti. Majiteľ RAM Žilina poriada každý rok podľa záujmu výjazdy do Poľska na poloostrov Hel. Je to skvelý revír na WS. Plytká voda 300-500m od brehu, piesočné pláže, ale hlavne stály vietor. Ja som sa tohto roku zúčastnil a urobil som veľký výkonnostný skok. Materiál ti požičia komplet priamo na mieste podľa tvojich potrieb. Ak budeš mať záujem, www.ram.sk tam je telefónne číslo p.Marček.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou