PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kurzy pre zaciatocnikov

» Návrat na prehľad tém

» Zizz   
Zizz
06.05.2006 13:51:02
Kurzy pre zaciatocnikov

Nevedela by nejaka dobra dusa odporucit kurz pre mladeho, sportovo zalozeneho chalana? Lebo uz davno tuzim po windsurfingu, len tie zaciatky... Diki dopredu

» Pridaj príspevok k téme

heavy heavy   06.05.2006 o 13:51

RE: Kurzy pre zaciatocnikov

Nevedel by niekto odporucit kurz na kiteboarding? alebo nejake slovenske stranky ohladom kiteboardingu? diky za odpovede

Kuso4 Kuso4   12.07.2005 o 14:03

WWW.SURFSKOLA.SK        

tel. 0902 418 266

Kurzy, Pozicovna, Klub, Pobyty

Iva Iva   10.07.2005 o 21:59

Bola som na SUPER kurze na Helly v Polsku. Nevedela som o tom vobec nic azatyzden som pokrocila tak ze sa mozem povazovat za surfistku.Lacne a fakt super. tu je kontakt na instruktora 0905617461.Teraz je v polsku ale pride 18,07.Vela stastia

alex63 alex63   27.07.2004 o 10:23

Tiez by som mal zaujem o windsurfing. kurz. Vie niekto niekoho poradit aj na vychodnom Slovensku? DAKUJEM !  

Martin4 Martin4   23.07.2004 o 09:16

Keďže si z Bratislavy tak ešte doplním informáciu, že škola windsurfingu a kitesurfngu je otvorená aj v Hamuliakove, asi 10km od Bratislavy. Volá sa to Cantina, a funguje to aj ako kemp a požičovňa materiálu pre windsurfing.  Stačí ísť na www.fun-ascan.sk a zavolať priamo Braňovi alebo Mirovi a dohodni si termín. Majú tam výborný materiál pre začiatočníkov, takže surfovať sa naučíš aj za jeden deň.

Mydlo Mydlo   20.07.2004 o 09:28

Už to bolo na stránkách spominané, ale možno to ušlo tvojej pozornosti. Majiteľ RAM Žilina poriada každý rok podľa záujmu výjazdy do Poľska na poloostrov Hel. Je to skvelý revír na WS. Plytká voda 300-500m od brehu, piesočné pláže, ale hlavne stály vietor. Ja som sa tohto roku zúčastnil a urobil som veľký výkonnostný skok. Materiál ti požičia komplet priamo na mieste podľa tvojich potrieb. Ak budeš mať záujem, www.ram.sk tam je telefónne číslo p.Marček.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou