PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - amatersky

» Návrat na prehľad tém

» radimm   
radimm
02.09.2004 18:35:51
amatersky

Tak na uvod vas vsetkych pozdravujem. Citam tu same dobre veci, rady a navody a co ja viem este co vsetko. Rozhodol som sa, ze si dam poradit a spytam sa vas borcov.
Chcel by som ist pozriet na ten ocakavany SURF FEST 2004. Kedze surfujem uz dlho, avsak rekreacne, nie je to ziadna slava. No ked sa pozeram na tie fotky a prispevky, tak si myslim, ze tam nemam co hladat s tou mojou kravou - surfom, a svojimi vedomostami.
Takze co poviete, posurfujem si tam aj ja, alebo to je uz pre tych skusenejsich a znalejsich windsurfingu? Bude sa mi tam mat kto venovat, co sa tyka nejakych rad, a vsetkeho, co o kolo toho patri?
Za prispevky dikes ;-)

» Pridaj príspevok k téme

radimm radimm   02.09.2004 o 18:35

RE: amatersky

no, tak ja teda urcite pridem. Ked nic, aspon sa kuknem, ako sa to ma robit :-))) 4FUN . Zatim sa majte, a dikes...

Kaso Kaso   02.09.2004 o 09:45

Prosim ta aky problem. Windsurfing je sport pre kazdeho kto ma k tomu vztah. Ja osobne tiez surfujem viac menej rekreacne na 175 lt Mambo HyFly plavaku a snazim sa aj o nejake tie zlozitejsie techniky. Samozrejme ze rad potesim oko zaujimavymi fotkami clenov 4FUN

Slavmiro Slavmiro   02.09.2004 o 09:21

Nazdar!
Kludne príď, zatiaľ to vyzerá že si pojazdia hlavne majitelia "kráv"  a my, ostatní, majitelia ponoriek, sa budeme smutne dívať na vodu.

Milan Milan   01.09.2004 o 11:21

Určite príď, vôbec nejde o výbavu ani o to, čo vieš alebo nevieš. Sme predsa 4FUN, nie? ;)

bubino bubino   01.09.2004 o 11:08

to vies, ze si zasurfujes. Su tu super ludia. L

bubino bubino   01.09.2004 o 11:06

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou