PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Windsurfing na DVD, pripadne na VHS

» Návrat na prehľad tém

» Odo   
Odo
03.01.2005 12:26:52
Windsurfing na DVD, pripadne na VHS

Neviete nahodou o existencii DVD-cka, alebo VHS kazety,
kde by boli nahrate obraty, plazove aj vodne starty, a ine uzitocne rady, ktore by sa mohol clovek aspon teoreticky naucit a tak sa lepsie pripravit na nasledujucu sezonu. Ved sa hovory" Je lepsie raz vidiet, ako sto krat pocut. Potom sa to aj lahsie zazije. Lebo ked je clovek pri vode a fuka tak radsej jazdi ako sa pozera. a ked nefuka nie je sa na co pozerat. Neman na mysli zaznamy z rozlicnych exhibicii, ktore su aj tak v nasich podmienkach nerealizovatelne

» Pridaj príspevok k téme

Ďuro Ďuro   02.12.2004 o 13:48

RE: Windsurfing na DVD, pripadne na VHS

Riki, to video fakt nemá chybu. Je síce trochu drahšie, ale stojí to za to. Miestami som až neveril, aké všeliaké obraty, skoky a čo ja viem čo ešte všetko sa dajú na surfe robiť. Vrelo odporúčam. Na dlhé zimné večery ako stvorené.  

i-Riki i-Riki   13.11.2004 o 09:02

Cau nedavno som objednal Kamasutra windsurfing z X-tremu je roydelene do styroch kapitol a prva sa prave zaobera s ucenim zakladnych prvkov windsurfingu. absolutne spica. objednat sa da na adrese http://www.x-tremevideo.cz/cenik.php?objednavka=1414&fraze=windsurfing&kategorie=16&snd.x=41&snd.y=10

aero3 aero3   25.10.2004 o 10:53

servus Kuso drzim ti palce v tvojich planoch a verim ze ti to vsetko bude ficat este raz dik za tvoj cas straveny so mnou na gulaske.Verim ze zaciatkom sezony sa znova uvidime.

Ciao Ciro

Kuso4 Kuso4   24.10.2004 o 16:17

Hello Surfers,

od 1.1.2005 bude k dispozicie novy web. adresu uvediem ked bude zaregistrovana. A najdete tam od posilnovacich cvikov vhodnych pre surfistov cez strojenie plachty az po manevre ako helitack, duckjibe, aerialjibe... Tiez sa chystam vyrobit video pre vsetkych zaciatocnikov a mierne pokrocilich surferov v slovencine. to bude pravdepodobne k dispozicii niekedy maj-jun 2005 a bude tam vsetko az po duck jibes, halzy, skoky...Dalej bude fungovat skola windsurfingu, windsurfingovy klub - stretnutia budu cez vikend a ked bude fukat, pobyty vodne lyze + windsurfing na slovensku, a kurzy windsurfingu niekde kde fuka - Lago di Garda, Gargano, alebo Chorvatsko..

Tak Zatial sa majte KUSO

Pablo Pablo   14.10.2004 o 10:55

Mam jedno velmi dobre (vola sa to Free your Mind a je to in english) a predcasom sa to dalo objednat cez nejaku firmu na windsurfing.cz. Sice im to trvalo, ale nakoniec poslali. Su tam obraty, skoky, triky etc. zabrate postupne asi z 10 kamier (vratane detailnych zaberov na nohy a ruky) spolu s komentarom ako to spravne robit.
Nerad by som tu takto verejne pisal, ze Ti to napalim, aby ma niekto neobvinil z piratstva - aj ked nikdy nenapalujem za peniaze - ale sak sa nejak dohodneme (Milanovi som to uz slubil, ale som sa k tomu este nedostal). Ak chodis surfovat do Cantiny v Hamuliakove, tak ma tam najdes bud tento piatok poobede alebo v sobotu. Aj ked neviem ako ma spoznas - najskor podla plachty (bud velka Naish evolution - modro/ruzova, alebo ak bude fukat tak stara Fanatic - cerveno/kriklavo zlta - fuj, to su hnusne farby) alebo podla auta (modry Peugeot 307 Combi).
Ak sa chces dohodnut cez mail, tak moja nova adresa je pavol.zahradnik@mecglobal.com
Pablo

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou