Diskusia - WINDSURF - Ice board
» reset
12.03.2005 18:03:40 |
Ice board Zdravim, nedavno som v TV na nejakom polskom kanali videl IceBoard (alebo volali to aj ice surfing). Proste doska na spodu 3 "korcule" , plachta a chlapici sa prahanali po zamrznutom jazere. Priznam sa ze ma to uplne fascinovalo. Nikdy som na WS nestal ale toto by som sa rad naucil. Neviete niekto ci sa toto praktizuje aj na slovensku? Potrebujem nejako zacat tak by som sa potreboval obratiti na niekoho kto uz ma nejake skusenosti. Trenovat mam kde - zamrznuta oravska priehrada snad bude stacit :)
|
brcko23
12.03.2005 o 18:03 |
RE: Ice board Ahojte priatelia ,cítam tu o Iceboarde.Takuto dosku som si urobil tak pred desiatimi rokmi.Občas ju vytiahnem pokiaľ sú vhodné podmienky.Totiž nesmie byť vela snehu na lade.Max3-4 cm.Máa to urobene z joklového profilu 25x25 do tvaru trojuholníka rozmery 100x150 z vrchu je šalovacia preglejka,zadné korčule sú z plocháča o dlžke cca 500 mm hr.8 mm a predná je cca 300 mm, a na spodnej hrane je privarená gulatina 8 mm do tvaru korčule.To je kvoli zatáčaniu.Upevnenie takeláže je v strede na klb.Plachta sa používa podla sily vetru.Jardí sa ako na vode,križovavím a dajú sa robiť otočky po vetre aj proti vetru.Takýto board uvezie aj dvoch.Pri silejšom vetre sa jazdí aj po dvoch v zákrutách.Rýchlosť je tiež slušná do 50 km/hod. Príp dotazy na E maile. brcko 23
|
SršeŇ
03.03.2005 o 12:31 |
RE: Ice board Podla fotografii su to Slnecne jazera - Senec.
|
reset
22.02.2005 o 07:26 |
RE: Ice board Super! To je kde? Nejake blizsie info?
|
Bibi
21.02.2005 o 14:39 |
RE: Ice board Jasne,ze sa praktizuje.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou