Diskusia - WINDSURF - Kde zozeniem lacne oplachtenie?
» stando
01.07.2005 13:31:34 |
Kde zozeniem lacne oplachtenie? Caute! Potreboval by som "ozivit" moju dosku, ktoru som kupil davnejsie, teraz presne neviem co je to zac (je tam napisane akurat Black Marlin, neviem ci sa to nerobilo niekde v cechach...), teraz presne ani neviem aka je dlha, ale asi 3m (nie som doma, inak by som odmeral) a vytlak tiez netusim, ale udrzi to mna 78-80kg cloveka na vode, tak ze je tam este nejaka ta rezervicka, dokazem sa na neho postavit a vytiahnut plachtu. Proste ani malicky ani velky :) No a k nemu som sice kupil aj nejake 3 plachty, lenze vsetky boli zle, bud su velmi male alebo ta jedna co je v takej normalnej velkosti (pocitam okolo 6m-7m2) je nejaka amatersky robena, tazka, proste zlaaaa, ako aj rahno, to je uplne zle :( Mam este jedno rahno, take lepsie, ale je dost tazke. Mam aj dvojdielny laminatovy stazen. Myslim, ze by sa toto rahno aj stazen dali pouzit. Potrebujem zohnat lacnu plachtu, co najlahsiu, taku nejaku stredne velku = jazdil by som asi len na slnave v PN a urcite nie v nejakych velikych fucakoch a burkach :) A chcem za to dat co najmenej penazi, pretoze sa tomu za prve nevenujem aktivne a za druhe neviem ci sa na tej malej doske voebc naucim, teda nechcem moju studentsku penazenku vystavovat takemu riziku. Pripadne by som kupil aj komplet stazen s rahnom aj oplachtenim, ale to asi tazsie, lebo to uz by bolo asi dost penazi. Preto by som chcel, ak by ste niekto vedeli poradit, poradte kolko by ma to asi stalo, pripadne ak by ste niekto nieco mali na predaj, dajte vediet... Vdaka
|
mirc
01.07.2005 o 13:31 |
RE: Kde zozeniem lacne oplachtenie? .. nooo podla tych poziadavok asi nikde http://www.windsurf.sk/images/smile/17.gif
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou