Diskusia - KITESURF - Kitesurfing
» Alexx
20.11.2005 11:41:18 |
Kitesurfing Zdravim surfrov! Litam na motoparaglajdingu. Minuly tyžden som bol litať tri dni na Domaše a pozoroval windserferov. Daak ma to chytilo. Vecer , ked stichne, mozem ist do luftu, a cez den ked fuči však možem ne stracať čas a takoj do vody. Adrenalin na ceste sa nie vaľava, ho treba vziať pri pomoci prirody! Otazka znie: mne by bolo bližšie kitesurfing. Kto na vychode SK može naučiť? Ake to ma minusy pred windserfom?
|
pucik
07.09.2011 o 16:10 |
RE: Kitesurfing To Padblo: polodementi? pisal som nieco take? nie pisal si to ty.
|
mafo
04.09.2011 o 19:45 |
RE: Kitesurfing Nerobyl som kite len kratko ale pre rozvoj sily,kondicnosti,rovnovahy a nesterootipu je Windsurfing naj sport hlavne co sa tika moznosti,priestoru,a okamziteho zaciatku zaciatocnika hned na surfe vs kite co sa tika jazda na vode hned na prvy krat ucenie.Zalezi koho co chytne.Obydva sporti maju spolocne voda a vietor.Zalezi jak to ludia prezentuju dany sport s mojej strany moj nazor kto hlada telocvik,kondicku,mozno prinutenie zhodenie par kil dole a rozvoj sily tak windsurfing.Taktiez rychlost,adrenalin,ucenie,a rodine pouzitie vseobecne ws.
|
SteveRossi
29.08.2011 o 18:38 |
RE: Kitesurfing Windsurfing versus Kitesurfing???
|
Jakup
29.07.2011 o 19:17 |
RE: Kitesurfing Riki i ja to planujem na dochodok :P...
|
i-Riki
29.07.2011 o 12:25 |
RE: Kitesurfing nahodou kite je tiez pekny sport, az budem na dochodku urcie si ho vyskusam
|
Pablo
27.07.2011 o 11:09 |
RE: Kitesurfing To Pepe1: Thumb up! Fakt dobra analyza a porovnanie ws a kite. Nieco som sa zase naucil :)
|
Pablo
27.07.2011 o 11:07 |
RE: Kitesurfing Pucik, Pucik, to vies, my sme tu vsetci polodementi, takze ani nam to tu nemusis vysvetlit, ako to vlastne je, ale staci nas iba iba trochu dodrbkat a nechat sprostych. A moznoze je to aj naopak:
|
mosesbay
26.07.2011 o 17:33 |
RE: Kitesurfing ahoj, kdo by nekdy mel zajem, podivejte se na www.mosesbayhotel.com, misto v egypte (el tur-100km od Sharmu) super pro windsurfing i kitesurfing..
|
Lego
06.09.2010 o 12:58 |
RE: Kitesurfing dovolim si pridat aj ja:
|
JanoZV
02.09.2010 o 15:24 |
RE: Kitesurfing Pozor nejazdite pri letiskach :-)
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou