Diskusia - WINDSURF - Meteo stanica na Dunaji
» i-Riki
30.11.2005 8:24:48 |
Meteo stanica na Dunaji tu je riešenie k tomu aby sme nemuseli hádať či už konečne fúka http://www.wml-weathershop.de/SenderID.php4?0102_Google#
|
Martin4
31.08.2005 o 18:17 |
RE: Meteo stanica na Dunaji Riki je to dobra ponuka. Ja mam ponuky od zastupcu fy VAISALA (www.vaisala.com), ktora vyraba profesionalne meteostanice. Ceny tychto meteostanic sa pohybuju ovela vyssie, no su to meteostanice najvyssej kvality ktore pouziva aj SHMU. Ja si myslim ze nam by nam urcite stacila aj meteostanica ktoru si nasiel ty. No zo specifikacie mi nie je jasne ci senzory maju aj solarne panely na napajanie. Preto by som isiel o triedu vyssie na MEGA 2, ktora ma na senzoroch aj solarne panely (tym padom by netrebalo riesit pripojenie 220V). No pri tejto stanici zas nemame PC software, co by asi trebalo zvlast dokupit. Ide o to aby sa tie data z tych senzorov dali dat pomocou toho softu aj na web do nejakeho grafu / tabulky. Ja som za aby sa urcite riesil tento nedostatok. Mohla by sa urobit zbierka medzi ludmi ktori, maju o tieto data zaujem, co by nebolo az tak financne narocne pre jednotlivca. Urcite by zasponzoroval aj Brano, kedze mu to bude robit dobre meno (sice ked nefuka tak ani nie...;))). Preto treba pozerat aj na kvalitu a aby ta meteostanica vydrzala aj niekolko sezon.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou