Diskusia - WINDSURF - Pozvánka na Velkonocnu surfovacku.
» Zajo
13.02.2006 13:43:08 |
Pozvánka na Velkonocnu surfovacku. Ahojte surfistky a surfisti. Zima nam chrli sneh v poslednom krci a pomaly sa blizi jar. Je to najvyssi cas na zacatie planovania velkonocnej surfovacky. Ako ine roky aj tento rok sa chystame na Peljesac, kemp Palme na velkonocnu surfovacku v termine 14.4. – 23.4.2006. „Chystame“ znamena stabilne jadro – Ja, Jano a Ivan a na tohorocnu velkonocnu surfovacku prislubili ucast dalsi nadsenci: Richard, Riki (z DS) a Egos. Dufam ze sa prihlasia dalsi nadsenci a rozsiria nase rady. Pre tych, ktori este neboli na jar na Peljesaci surfovat podotykam nasledovne: Teplota mora po ostatne roky: 15 – 16 st. C. Denna teplota vzduchu: 13 – 22 st. C. Zavisi od smeru vetra a oblacnosti. Ked fuka mistral, byva chladnejsie a bezoblacno. Ked fuka jugo, byva teplejsie (16 – 17) s hustou oblacnostou a mozno aj s dazdom. Teplota 22 je ta njhorsia aka moze byt, lebo tato byva iba vtedy ked slnecno a nefuka. Inymi slovami supik-pupik teplucko, tabacek. Co sa tyka vetra, tak by som to hodnotil tak, ze statistika sklzovych dni je cca. 65 %. (Tato statistika berie do uvahy aj velky material – t.j. aspon 70 cm plavak s 8,5 + plachtou pre 85 kg jazdca). Treba ratat aj s dazdom. Raz sme zazili 4 dnovy suvisly dazd (slabsie povahy to vzdali a odisli). Ak mate zaujem, napiste alebo mi zavolajte. V pripade samostatnych posadok mozem distribuovat kontakty za ucelom spojenia posadok aut (optimalizacia ceny za dopravu). Zatial tolko. Budem rad ked mi odpisete (aj v pripade neucasti). S pozdravom vekonocneho laminarneho vetra Zajo
|
K téme zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou