Diskusia - WINDSURF - Baska voda-Chorvatsko
» Jelo
26.07.2006 16:05:40 |
Baska voda-Chorvatsko Prosim bol niekto z vas na Baska voda v Chorvatsku?Ake su tam podmienky na surfovanie popripade ake su tam ceny privatov???Rad by som tam isiel okolo jula. Dakujem.
|
tvaroch
26.07.2006 o 16:05 |
RE: Baska voda-Chorvatsko Makarska -nikdy viac.Práve som sa vrátil z dvojtýždňového trápenia z CHR(Promajna),medzi Baška voda a Makarska.Celý pobyt som sedel na brehu(resp.som mal iný program),za celé obdobie tam ani raz nefúklo,pričom z Bolu som mal hlásené celkom dobré veterné podmienky.Dobre fúkalo tiež v tomto období v oblasti Omiš-Duče.
|
RužinaSlavo
23.05.2006 o 19:06 |
RE: Baska voda-Chorvatsko Čo sa týka Viganji je tam viacej kempov a nieje žiadny problem z karavánom alebo z obytným autom. Slavo.
|
Vilo
15.05.2006 o 12:38 |
RE: Baska voda-Chorvatsko Ahoj. Viganji nepoznám, ale poraď, dá sa tam s karavanom? Vilo
|
mychinko
07.05.2006 o 22:17 |
RE: Baska voda-Chorvatsko
|
i-Riki
25.04.2006 o 13:41 |
RE: Baska voda-Chorvatsko Nedaleko od Basky asi 10 km je mestecko Punat. Vo velkom zalive asi 3km priemer sa nachadza Marina a vstrede je ostrovcek. Je to absolutne bezpecne miesto na surfovanie. odporucam.
|
RužinaSlavo
11.04.2006 o 18:58 |
RE: Baska voda-Chorvatsko Na temu Baška voda v Chorvátsku ti chcem povedať, že už by si mal obetovať trochu viac času na cestu a isť ďalej popri pobreží až na poloostrov PELJEŠAC kde prakticky od mesta Orebič až po malu dedinku Viganj je surfistické centrum. Je tu možnosť ubytovania v rôznych kempoch ako aj privátoch podla vlastného výberu. Čo sa týka vetra tak tu funguje termika, ale musí byť ustálené počasie.Ak si chceš dobre zasurfovať tak tu treba mať velký vercajk,a každy deň tu potom jazdíš. V priebehu dňa som jazdil na velkom vercajku a pridavajúcim vetrom som skončil na malom vercajku.Ja osobne najradšej chodím do Viganji kde už mám svoje miestečko ktoré mi vyhovuje pobytovo ako aj jazdením na surfe, ak máš zaujem o bližšie informácie daj vedieť nakoľko na danom mieste som bol už 17 krát a vždy zhruba 1 mesiac pobytu.
|
Slavmiro
11.04.2006 o 11:42 |
RE: Baska voda-Chorvatsko Bol som nedaleko ubytovany (Drasnice), ale v Baska Voda som travil zopar vecerov. Takze dojmy: cela makarska riviera je pomerne nevhodna na surfovanie , v podstate tam fuka v lete zhruba ako u nas v lete , t.j. 1x za dva tyzdne na plachty 6m2 (vyraznejsie yugo, bora s prichadzajusim frontom) a 2x-3x na plachty >7m2 (poobedny maestral). Ak si chces pojazdit a strafit sa statisticky do vetra je nutne pobytovat 14 dni . Ceny su okolo 40 az 70 EUR za noc (apartman pre 4 osoby).
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou