PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - rada pri kupe windsurfe

» Návrat na prehľad tém

» Robak   
Robak
20.05.2006 23:35:40
rada pri kupe windsurfe

Hello everyone.

Chcel by som si dat poradit pri kupe kompletneho windsurfu, najlepsie taky stred - standart , nic brutalne pre profesionalov aby to vydrzalo aspon na 5 rokov.

Neviem ci sa do uvahy beru aj take detaily ako je vaha a podobne ale pre istotu napisem : vaha 75 kg, v. 178 cm.

Takze rad si dam poradit , tak pocuvam Vase navrhy  a hlavne kde by som si mohol na Vychode take daco kupit.

Vopred Dakujem

Robo

» Pridaj príspevok k téme

droctor droctor   20.05.2006 o 23:35

RE: rada pri kupe windsurfe

Ahoj Vlado. Tebe mi mohla vyhovovat doska tak okolo 150 l. Zalezi vsak od tvojich schopnosti a podmienok za ktorych budes jazdit. Na Slovensku prevladaju slabsie vetry takze plachta tak 6.5. Univerzalna doska neexistuje, takze tvojmu synovi to bude asi trochu velke. Ale na zaciatok to v slabom vetre mozno zvladne. Je to asi ako keby ste si chceli kupit spolocny oblek. Najlepsie ak si mozte pozicat kompletny vystroj. V Hamuliakove existuje pozicovna v Cantine. Snad stoji za to obetovat jeden vikend a zaciatky odjazdit tam a potom uvidis. Brano Dvonc tam ma aj obchod takze ti tam moze niekto poradit. Zelam ti trpezlivost a dobry vietor. Ja som tak vratil k windurfingu pred par rokmi tiez.

vlado64 vlado64   17.05.2006 o 22:50

Chcem znovu po 17 rokoch "začať" resp. spolu so 13r. synom. Mám možnosť kúpiť plavák "HiFly maxx" za 13tis., alebo "Fanatic purebee94" bez plutvy za 9tis. nové nepoužív. ja mám 72kg 172cm, syn 57kg 165cm., poraďte čo je výhodnejšie kúpiť, príp. doporučte oplachtenie. Dík

zorica zorica   29.04.2006 o 09:54

Cau, neviem na koho mas ten kontakt, ale ak Ti to pomoze, ten clovek z Valalikov sa vola Marcel Carny a vozi dosky z Nemecka

Robak Robak   27.04.2006 o 14:32

Dik za info, uz som dostal kontakt na cloveka co v tom beha a je jediny na na vychode az po Zilinu.

Kedze budem kupovat nie novy ... . , na co by som si mal dat pozor , kedze sa v takych veciach nevyznam co sa tyka , dosky, plachty a podone ?

mirc mirc   19.04.2006 o 09:30

Odporucam doviezt vercjak z ciech, alebo z nemecka. V cechach kupis jazdene veci za velmi slusne ceny. Na slovesnku ani jazdene ani nove nic moc. Na vychode vobec nie - z valalikov len v pripade nudze.

i-Riki i-Riki   17.04.2006 o 12:47

ahoj, Skus sa obratit na Brana Dvonca, FunAscan. Sice je z BA ma ale skusenosti a hlavne dobre ceny.

matjus matjus   12.04.2006 o 18:05

A este jedna rada: na vychode nekupis nic vyhodne jedine niekde pri vode ak natrafis na niekoho kto chce nieco predat.:( A inac vo Valalikoch pri Kosiciach je jedna predajna aj pre windsurfing ale ceny su dost vysoke.Ale skoc pozriet mozno najdes nieco za rozumnu cenu.:)
P.S.: Vazne si pozri predosle diskusie a tam najdes odpovede na svoje otazky(aspon niektore)
Vela zdaru pri uceni a priaznive vetry ti prajem:)

Štulo Štulo   12.04.2006 o 08:12

Daj si TROSKU namahy a poprezeraj si starsie diskusne temy.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou