Diskusia - KITESURF - kiteboarding pre začiatočnika
» heavy
11.05.2006 16:41:37 |
kiteboarding pre začiatočnika Nevedel by niekto odporucit kurz na kiteboarding? alebo nejake slovenske stranky ohladom kiteboardingu? diky za odpovede
|
majok
15.08.2010 o 14:36 |
RE: kiteboarding pre začiatočnika nazdar,chcem si objednat kite aj board ,len nikde som sa nedocital podla coho sa to deli,ktorí rozmer draka je vhodny pre mna a aka doska.mam 85 kg a chcel by som jazdit aj v lete aj v zime a prevazne na slovensku,tak mi prosim dakto poradte lebo by som nechcel kupit zle...
|
Cantina
31.03.2010 o 20:31 |
RE: kiteboarding pre začiatočnika Kurzi Kiteboardingu zacinaju v Cantine od 5 aprila presny popis kurzov bude na www.kite-surf.sk od 5.4 alebo volaj 0903456937 Brano
|
Pavel1418
16.03.2010 o 21:24 |
RE: kiteboarding pre začiatočnika Rad by som vedel ako to funguje teraz s kurzami pre zaciatocnikov kitesurfingu. Byvam v Hamuliakove a velmi ma chytil tento sport a strasne rad by som ho zacal trenovat a zdokonalovat sa v nom aj ked vidim, ze prispevky su pred styrmi rokmi dufam, ze sa tu niekto najde. Mozno ma mozte kontaktovat na pavelscepka@hotmail.com
|
brcko23
11.05.2006 o 16:41 |
RE: kiteboarding pre začiatočnika ahoj heavy,ak chces zacat z kiteboardingom tak bud sa informuj na WWW:harakirikiteboarding.cz a lebo príd do cantiny v kalinkove a pytaj sa na mira nezbedu on bude cez tento vikend tam.blizsie osobne
brcko23
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou