PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - lol zaciatocnik-lama

» Návrat na prehľad tém

» mozeg   
mozeg
31.05.2006 11:48:12
lol zaciatocnik-lama

Ok som uplny zaciatocnik povedzme ze udrzim rovnovahu na doske. rad by som si kupil vlastny surf+plachtu. poradte. DIK

videl som inzeraty od spravcu konk. podstaty na tejto stranke co by ste mi z tohto odporucili dik

» Pridaj príspevok k téme

kajlo1 kajlo1   31.05.2006 o 11:48

RE: lol zaciatocnik-lama

cau starec som sa pozeral uistujem ta ze tie doski su windsurfove bo som sa na mistrali N-trance ucil aj j a mozem ti ho len odporucit je super velki siroki a super stabilny tak na nom nebudes mat problem s a naucit ma len jednu nevihodu je drahi a na svk sa da pomerna tazko zohnat, inak je uplne super. dufam ze mas dost financii inka odporucam vrelo

mozeg mozeg   30.05.2006 o 22:28

takze mam 85kg a vysku 186cm

dik

Wsurfer Wsurfer   30.05.2006 o 21:53

to zalezi aj od tvojej hmotnosti. je rozdiel ci vazis 50 alebo 100 kg. Pre uplneho zaciatocnika je dolezita stabilita plavaku a ta je dana dvoma faktormi: sirkou a objemom. Sirka by mala byt aspon 80 cm v najsirsom mieste (tieto udaje byvaju na plavakoch napisane), moze byt az do 100 cm (to je max. sirka v akej sa plavaky vyrabaju) Objem by nemal byt pod 160 l a to musis byt sportovy a lahky typ, inak az do 200 l - napr. Starboard Go, Mistral N-trance a pod.

i-Riki i-Riki   30.05.2006 o 06:57

Cau, pozrel som sa na tu ponuku, ale neviem tie dosky asi nepotrebuju plachty :), su to surfove dosky . V nasich podmienkach asi tazko pouzitelne.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou