Diskusia - WINDSURF - biograd na morom
» kajlo1
18.06.2006 20:51:14 |
biograd na morom caute ludia chcel by som sa vas opytat ci ste boli uz niekdo va Chorvatsku v casti Biograd na morom , ak hej prosim vas poradte mi dake miesta na dobre surfovanie a tiez vas prosim ak ste tam dakdo bol, ake mate skusenosti s windsurfom v danej lokalite. diky moc
|
Beldi
18.06.2006 o 20:51 |
RE: biograd na morom Bol som pred vlani v mestečku Filip a Jakov, ktoré je asi 3 km severne o Biogradu. Videl so surfovať borca na severnej časti Biogradu, ale fajn prístup do mora je v kempe vo Filipe. Je tam vysypaná pláž s metrovou vodou a perfektne tam fučal Mistrál. Požičovne nie sú. prikladám fotky, na ktorých je trochu vidieť pobrežie.
|
Čildo
17.06.2006 o 01:46 |
RE: biograd na morom Slavomiro, tento raz nebudem s tebou suhlasiť, ja som bol asi 3 x severnejšie od Biogradu a to v lokalite Turanj a Svätý Petar a poviem ti zajazdil som si lepšie ako na Pelješaci. Z 15 dní som jazdil viac ako 50 % a to plachtu 6.5 a 5,4. Nie je tam žiadne požičovňa, preto doporučujem vlastný "cajch" a viem, že tuto lokalitu navševuje alebo navštevoval aj Juraj Sitar a bol spokojný. Dovolenku mám aj zdokumentovanú na videu a ešte raz hovorím bol som spokojný.
|
kajlo1
16.06.2006 o 20:42 |
RE: biograd na morom cau ti cestovatel scel som sa ta estte opitat ci a tam daju pozicat veci a ci neveis kolko to stojii ci si mam vercajch trepat s domu
|
Slavmiro
16.06.2006 o 14:36 |
RE: biograd na morom Zdar!
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou