Diskusia - WINDSURF - Surfovanie Peljesac - Viganj
» Romano
25.07.2006 13:22:46 |
Surfovanie Peljesac - Viganj Caute, s manzelkou sa chystam na dovolenku do HR a chcel by som par dni stravit na surfe. Nemam ale vlastnu vybavu, preto zhanam spot, kde bude k dispozicii pozicovna. Su vo Viganji, pripadne inde na Peljesaci k dispozicii pozicovne naradia?
Dik Roman
|
Romano
25.07.2006 o 13:22 |
RE: Surfovanie Peljesac - Viganj Díky hoši, medzitým som si už kúpil dosku s plachtou, takže budem mať vlastné náradie....
Ešte raz díky R.
|
i-Riki
23.07.2006 o 05:21 |
RE: Surfovanie Peljesac - Viganj
|
RužinaSlavo
21.07.2006 o 21:19 |
RE: Surfovanie Peljesac - Viganj Dnes 21.7.06 som sa vrátil domov z Pelješacu a to konkretne z Viganji kde som bol od 18.06.06 môžem potvrdiť že tohto roku to funguje viacej ako na 100%Čo sa týka požíčania výbavy tak jedna surf škola sa nachádza pri kempe Palme ktorú vedú Poliaci. Vo Viganji sa nachádzajú dve Surf.školy a jednú vedú Slovinci a druhú domáci.Neviem ti z určitosťou povedať či ti požičajú vercajg ale myslím si že hej lebo pre ních je to obchod.Doporučujem vlastnú výbavu a máš to bez problemov. Prajem dobrý pobyt a vela vetru. ALOHA.
|
Jelo
20.07.2006 o 12:05 |
RE: Surfovanie Peljesac - Viganj Je to skutocne pravda ak si chces poriadne zasurfovat tak chod na Peljesac resp. Viganj alebo Orebic.Pravdu povedat ja som tam bol prvy krat a bol som z toho uneseny!!! Kazdy den fukalo na 6 resp.7,2 plachtu.ja som tam tiez bol od 1.7-do 15.7.2006.
|
Ivo
20.07.2006 o 11:26 |
RE: Surfovanie Peljesac - Viganj Vo Vigani a aj vedlajsej dedine Kucisti su pozicovne. Ceny ti sice neviem povedat, lebo sme mali vlastnu vybavu. boli sme tam 7.7.-14.7. a pociasie bolo super, fukalo kazdy den na 6.5 plachty a dva dni aj na 5.5. Tak drzim palce nech ti to vyjde.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou