Diskusia - WINDSURF - Aký plavák na prázdniny
» milanavi
29.07.2006 20:36:30 |
Aký plavák na prázdniny Čaute, chcel by som kúpiť nejaký plavák na takú zábavu pre deti. Aby mohli z toho skákať, voziť sa na tom a tak. Mohli by ste mi niekto vysvetliť, či je niečo menej a niečo viac vhodné na tento účel?
|
Vlad
29.07.2006 o 20:36 |
RE: Aký plavák na prázdniny Za symbolicku cenu ti odpredam homemade vytlacny plavak s roku 2 windsurfingu, ktory je na podobne aktivity ako stvoreny. Stredova plutva, dobra stabilita, ale pozor dvojchlapovy (k vode ho nesu dvaja). Mne uz 15 rokov iba zavadzia v garazi.
|
audino
28.07.2006 o 20:23 |
RE: Aký plavák na prázdniny Najlepšie urobíš, keď si pozrieš nejaké inzeráty, a čím väčšia vykopávka, tým lepšie to bude pre decká na blbnutie. V 80-tych rokoch sa zväčša robili megaplaváky, ktoré sú na takúto aktivitu ako stvorené
|
Wsurfer
28.07.2006 o 11:47 |
RE: Aký plavák na prázdniny Nejde o moje profesionalne ego. Len sa zamyslam nad otazkou naco hladas nieco tam kde to nie je a nehladas kde to je. Ale v prvom rade si ujasni co vlastne chces. Na zabavu pre deti ti staci nafukovacka (a vyjde ta 1000x lacnejsie, vies ty vobec co taky plavak stoji????!!) alebo ako som uz spominal kajak, cln alebo cosi take.
|
milanavi
27.07.2006 o 19:18 |
RE: Aký plavák na prázdniny Dal som tú otázku pred tým aj na boxeristické fórum, ale tam o plavákoch nevedel nikto nič. Ja by som samozrejme WS plavák používal na iný účel len tam, kde by ma nikto nevidel, aby som nikoho neurazil.Určite by sa dalo nájsť niekoľko príkladov, keď sa veci v pohode používajú prekvapivo dobre aj na iný účel, než na aký boli určené. Ak som nejako počechral tvoje profesionálne ego, tak to som nechcel. Ja som len chcel, ak by sa našiel niekto, čo mi vie poradiť, aby mi poradil. S týchto stránok som sa dozvedel, že sú rôzne rozmery a výtlaky? dosiek, takže možno mi niekto poradí. Ostatní toto ignorujte. Vďaka
|
Wsurfer
27.07.2006 o 15:50 |
RE: Aký plavák na prázdniny kup im ponton. z toho sa skace dobre. Naco davas sem takuto otazku na surfisticke forum? WS plavak je predsa na jazdenie s plachtou a nie ako ostrovcek zabavy/zachrany pre deti. Na ten ucel co potrebujes im mozes kupit aj kajak. Inak mi unika zmysel potreby kupovat surfisticku dosku.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou