Diskusia - WINDSURF - Chorvatske big days
» Slavmiro
11.09.2006 15:13:05 |
Chorvatske big days Reagujem na odkazy z hlavnej stranky odkazovaca a presuvam temu sem. Priatelia, mozno hovorit ciastocne o Vasom stasti ze ste si pojazdili v HR , ale je to samozrejme podmienene aj velkym cajchom.
|
šéf
11.09.2006 o 15:13 |
RE: Chorvatske big days tak upresním, boli sme šiesti 2Xkúpeľňa 3Xspálňa 1Xzariadená kuchyňa a veľká terasa s výhľadom na more cca 200m od pláže=50€ za celý ap.noc. Takže sorry opravujem 8,33€ za os a noc/aj ja som sa čudoval/
|
Milan
09.09.2006 o 08:34 |
RE: Chorvatske big days To šéf: V tej cene toho luxusného apartmánu si nepochybne zabudol jednu nulu. Alebo ste v ňom bývali dvanásti? ;-)
|
šéf
08.09.2006 o 17:26 |
RE: Chorvatske big days ahoj surfsti v utorok 5.9. som sa vratil z ostrova Brac mestecko Bol a fukalo od cca 15.00hod pravidelne kazdy den Mistral a slniecko. Jeden den som si dokonca netrufol ani na vodu, bolo to hrozne rychle. Jazdil som 5,9 a 130l. Every day. Luxusny apartman s TV a klimou ma stal 8€ noc s vyhladom na more. O rok sa tam o takom case urcite vratim, vrelo odporucam vsetkym winfans
|
maty
29.08.2006 o 16:25 |
RE: Chorvatske big days Suhlasim s tym ze v Chorvatsku je to o vacsich plachtach aj ked,aj s mojou 6.4 m sa dalo nieco zajazdit...aj ked plavak som skor vyuzival na robenie blbosti,kedze mam starsi... Napriek tomu som mal 2 uzasne Big days,ked to naozaj frcalo. Takze mozno som mal iba stasie,ale moja prva skusenost z jazdenim v Chorvatsku nebola zla Takze odporucam vyskusat a utvorit si svoj nazor...aloha
|
i-Riki
13.08.2006 o 19:44 |
RE: Chorvatske big days
|
Ďuro
07.08.2006 o 13:34 |
RE: Chorvatske big days Slavmiro, ja som ten, co pisal, ze som bol tyzden na Brac/Bol a nefukalo. Musim ale poznamenat, ze ten tyzden (1-8 jula) musela byt najaka zmena klimy, lebo jeden den prsalo a na druhy bolo zase neznesitelne horko. Ja som pojazdil len jeden den na 6.3/135l (mam 86 kil). Ostatne dni mi to nestalo ani za vytiahnutie veci z koje. Ja som na SK odkazany na vacsie veci. Neviem, ci je to v technike jazdy alebo co, ale aj ten vikend pred dvomi tyzdnami som jazdil 7.5 plachtu ked ostatni mali male veci. Inak aby som vas trochu nadchol: Treba si precitat najnovsi Surf, kde testovali specialne vytvorene plachty velkosti 7.5, s ktorymi by sa dalo sklzovat uz pri slabom vetre (kde treba 9-10 qm), ale na druhej strane by boli stabilne aj v silnejsich vetroch. Podarilo sa im to, a je to fakt zaujimave citanie. Cafte
|
Karol
06.08.2006 o 22:35 |
RE: Chorvatske big days Jul a august je v Chorvatsku vzdy loteria, aspon co sa tyka vetra. Testoval som to viac rokov a da sa to tolerovat len pokial sa jedna o rodinnu dovolenku s mensimi detmi. Deti vsak rychlo odrastu a potom stacia dve bezveterne dovolenky vo Viganji ci Bole a stacilo. V lete v cenovej kategorii a vzdialenosti ako je Chorvatsko existuje v Europe podla mna len jedna lokalita s takmer 100 % istotou vetra kazdy den na mensi vercajk - Lago di Garda. V pekne dni sa jazdi v Rive a Torbole /rano a poobede 6,5m2/, ak vecer zaprsi /ale nielen vtedy/, rozhodne treba zbehnut rano do Malcesine s 5 ci 4m2 plachou. Je to 12 km z Torbole, kde je viac celkom slusnych campov . V podstate kazdy den zafunguje jedno ci druhe, casto aj oboje. Rodina si vsak v jazere vela nezaplava, je casto dost studene.
|
PaliMajy
06.08.2006 o 17:47 |
RE: Chorvatske big days Ked ma niekto 80 kil a fúka mu na 5,5 plachtu a má asi 90 l plavák nemože sa porovnávať s niekim kto má 120 kíl a v tom istom vetre jazdí na večšej výbave. Ked som bol ja na Bole so 5-6 dni fúkalo pre 80 kiloveho chlapa na 5,5-5 plachtu. A potom ked slabšie fúka ten kto má malú výbavu moze len so závisťou pozerať na tých ktorý majú velke plachty a plaváky a celý čas sklzujú.
|
nonick
05.08.2006 o 08:31 |
RE: Chorvatske big days Plne súhlasím s názorom Slavmira. V Chorvatsku som bol len raz a stačilo. Ak v lete surfovať na mori a zažiť skoro každý deň big days tak potom najbližšie s najväčšou istotou silného vetra, čistej vody a príjemnej teploty mi vždy vychádzali grécke ostrovi v pásme Meltemi - Kos, Rhodos, Karpathos, Naxos. Big day tiež podľa mňa neznamená big výbava. Big day pre našinca by malo znamenať jazdenie s plachtou 5,5 metra a menej a s plavákom s objemom okolo váhy jazdca.
|
Jelo
03.08.2006 o 19:46 |
RE: Chorvatske big days Musim skutocne povedat ze jul na Peljesaci bol super.Zo 14 dni mi 2 nefukali resp.setril som sa na lepsie dni a dal som prednost pozriet si mesto Mostar (odporucam) alebo Dubrovnik nakolko to nie je od Peljesacu daleko.Je fakt a to suhlasim ze mam 71 kg doska cca 140 l takze pre mna nebol problem sa dostat do sklzu ale videl som aj big boys a neslo im to urcite zle!!!
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou