Diskusia - WINDSURF - Chorvatske big days
» Slavmiro
11.09.2006 15:13:05 |
Chorvatske big days Reagujem na odkazy z hlavnej stranky odkazovaca a presuvam temu sem. Priatelia, mozno hovorit ciastocne o Vasom stasti ze ste si pojazdili v HR , ale je to samozrejme podmienene aj velkym cajchom.
|
Pablo
03.08.2006 o 17:00 |
RE: Chorvatske big days Ja teda neviem, ale Peljesac bol pocas dvoch tyzdnov v strede jula uplne v pohode. Jazdilo sa v sklze v kuse od pol jednej do siedmej vecera. Vacsinou mensie plachty. Ja som jazdil so 6.5 ale to mam cez 90kg. Takychto dni som tam zazil 3 z 5, zvysne dva pohodka na 8.2. Kamarat bol tyzden predomnou a bolo to velmi podobne. Pocul som uz aj ludi, ktorym na Peljesaci boli a nefuklo im 10 dni, ale zda sa mi, ze v lete je to v HR asi jednina akataka ista destinacia {spolu s Bolom} na vietor. Pruser je, ze je to tak v prdeli daleko. Ale ked dostavaju dialnicu az dole, tak sa to da spravit pod 10 hodin.
|
Slavmiro
03.08.2006 o 14:22 |
RE: Chorvatske big days Matros s rozmermi 9,5qm140l som snad na vlastne oci este nevidel zblizka! -nepocitam FW. Ale jasne, je fajn si sklzovat aspon takto, mozem len zavidet. Z toho prameni moje zatrpknutie na tohtorocne chorvatske surfovanie v obdobi 17.-30.6.2006, vlacil som tam cajch skoro zbytocne. Aj preto uvazujem o KITe, ktory mozno bude pouzitelny aj na snehovej pokryvke v zime.
|
Vlasto
03.08.2006 o 13:46 |
RE: Chorvatske big days Ak sa na to pozeráte očami celej rodiny tak to nie je až také zlé. Napr. posledné 2 júlové týždne sme jazdili na na Pelješaci s 9,5 qm plachtami a 140 l doskami každý deň min. dve hoďky v sklze a pritom aj ostatný členovia rodiny sa zabávali.
|
mafo
03.08.2006 o 12:28 |
RE: Chorvatske big days Presne tak neny na mali plavak a plachtu isť na more s obrima plavakmi a plachtami neny ono keby niekto napisal že jazdil na spominanych lokalitach na 80L plavaku a 4-5m plachte to by stalo zato pisať o tom.
|
michi
03.08.2006 o 09:00 |
RE: Chorvatske big days Sám by som to lepšie nenapísal!!! Ale na druhej strane príspevky o "big days" na 7,5 a pontónoch od nadšencov WS ma vždy pobavia.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou