Diskusia - WINDSURF - Lago di Garda
» PaliMajy
21.08.2006 18:52:39 |
Lago di Garda Chcel by som ísť na Lago di Garda. Chcem sa spytať či sa da ubytovať okrem kempu aj niekde inde blízko jazera (penzion). Platí sa za vstup podobne ako v Neusiedler see. Dá sa stáť autom pri jazere alebo treba nosiť surf z nejakeho centrálneho parkoviska.
|
PaliMajy
21.08.2006 o 18:52 |
RE: Lago di Garda to michi: Na LdG idem nakoniec tak ako ty 28.8-3.9. Budem tiez v kempe Al Lago-mozno sa tam stretneme.
|
Daniel
14.08.2006 o 10:17 |
RE: Lago di Garda Informacie o Garde sú aj v ponuke na lište v časti REVÍRY, kde odporúčam prípadné informácie doplniť nakoľko sa tam dajú ľahšie a rýchlejšie nájsť.
|
Karol
10.08.2006 o 11:09 |
RE: Lago di Garda
|
Karol
10.08.2006 o 11:03 |
RE: Lago di Garda Caute, vratili sme sa prave z Laga po dvoch tyzdnoch pobytu. Celkom slusne fukalo, najma v Malcesine takmer kazdy den na mensie plachty. Pozicovne mi pripadali dost drahe, aspon oproti Rodosu takmer o polovicu drahsie, takze sa podla mna vyplati si zobrat vlastne veci. Moje doporucenie je ubytovat sa v Torbole v niektorom z kempov a rano podla situacie zbehnut do Malcesine na vlny a 4m2. Funguje tam priamo pri vode plateny parking cca 1 Eur na hodinu, dost to policia kontroluje. Ak fuka rano na speed v Torbole , plachta obvykle 6m2. Tato prva etapa je cca do 10:30, potom cca o 14:00 za pekneho pocasia vietor otoci a surfuje sa v Torbole a Rive na cca 6-7m2. Posledne dva tyzdne bol ale tento vietor poslabsi vplyvom nestaleho pocasia. Prikladam dve svoje fotky z pred tyzna na Malcesine. Plavak 105 l , plachta 4,9 m2.
|
sputnik
09.08.2006 o 16:06 |
RE: Lago di Garda Ahojte borci. Ja tam budem začiatkom septembra asi 3-4 dni. Mam tam brat vlastne veci,alebo si tam radšej požičiat komplet? Pripadne ake su ceny? Dik...
|
PaliMajy
09.08.2006 o 11:23 |
RE: Lago di Garda Dík za info. Na LdG sa chystám zhruba v termíne 24.8 - 3.9
|
michi
08.08.2006 o 23:25 |
RE: Lago di Garda Na LdG chodime každý rok min dva x. Čo by sa dalo povedať, je toho stašne veľa, to je na román, ale asi nie do tejto rubriky. Tento rok sme boli koncom júna, a bolo super. Jedna podstatná info ale je, že v auguste majú všetci taliani dovolenky a preto je tam dosť plno. Zvásť posledný týždeň. Posledný augustovú sobotu je v Rive fiesta, ktorá vrcholí krásnym polhodinovým ohňostrojom. Tento rok to vychádza na 27.8. Preto vyrážame 28. v nedeľu, aby sme sa vyhli tomuto blázincu. /ale ten ohňostroj sa aspoň raz oplatí vidieť/. Ak máš v pláne byť tam v termíne 28.8 až 03.09. tak sa ozvi. Ide celá grupa, budeme v Rive, v campe Al Lago. /hneď za prístavom/
|
Brokas
08.08.2006 o 16:23 |
RE: Lago di Garda chcem sa opytat k tejto teme ci je august dobry mesiac na vietor dole na lagu, niekde som sa docital ze je to slabsie a potom v sept zas lepsie. ja idem na kazdy pad posledne dva augustove a dufam vo vacsie teploty. dik
|
Pablo
08.08.2006 o 14:56 |
RE: Lago di Garda Mam skusenosti z Torbole, neviem ako je to v inych mestach (Malcesine, Navene) ale predpokladam, ze podobne. Samozrejme, ze sa da - vyber penzionov alebo hotelov je dost velky. Na LDG v zasade plati, cim blizsie k vode, tym vyssia cena. Rozdiely mozu byt kludne 20-25 EUR. Osobne kemp pri surfovani nepreferujem, kedze zniceny vecer mam radsej postel a vlastnu sprchu ako karimatku a spolocne zachody. Posledne dva razy som bol v penzione, ktory bol trochu dalej od vody, ale velmi prijemny za dobru cenu (tusim okolo 25 EUR os/noc). Veci som sice vozil autom a rozkladal kazdy den, ale dalo sa to v pohode zvladnut - veci si mozes podla mna nechat na plazi cely den aj bez dozoru a nikto ti ich nezoberie. V Torbole je idealny pomerne velky penzion (zabudol som meno), ktory je od centra - kruhoveho objazdu - asi 500 m hned pri ceste smerom na Malcesine. K jazeru je to 10 m, ale tomu zodpoveda aj cena - pred tromi rokmi to bolo cca 50 eur na osobu. Odporucam rozhodne si ubytko zabookovat vopred (treba sa pohrabat na webe), pretoze kapacity (najma tie pri jazere) su v sezone dost vytazene. Nie je to ako v HR. Za vstup k jazeru sa neplati, ale pokial budes chciet parkovat s autom na parkoviskach pri jazere, tak rataj s par eur navyse. A este rada: Netrep sa na hlavnu plaz, je plna namcov, ktori sa ucia surfovat takze obcas ani neni kde pristat. Lepsie je ist na bok na lavu stranu jazera (je tam aj jedna surf skola, spominany penzion a nejake parkoviska)
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou