Diskusia - WINDSURF - Možnosť ísť surfovať vtedy keď fúka
» Wsurfer
07.09.2006 21:03:59 |
Možnosť ísť surfovať vtedy keď fúka V tieto augustové dni prechádza Slovenskom teplé južné prúdenie. Existuje tu na fóre dosť surfistov ktorí, kedykoľvek sú správne podmienky, vyrážajú na vodu surfovať. V princípe správna činnosť, ale prezraďte mi ako to robíte? Nemáte záväzky? Nemusíte dostať dovolenku od zamestnávateľa? A nemusíte si ju pýtať dlhšie dopredu ako 2-3 dni (vzhľadom na spoľahlivosť poveternostných predpovedí)? Naviac niekedy mám pocit že niektorí surfisti sú na vode viac dní ako povoľuje zákonník práce dní dovolenky. Predsa nie všetci sú študenti, alebo freelanceri (živnostníci), ktorí jediní si to môžu dovoliť a u ktorých to chápem (nebudem menovať, oslovení sa spoznajú). Ale čo tí ostatní, regulérni zamestnanci, ako to robíte? Ako sa dokážete uvoľniť zo zamestnania v ten správny čas? Ja napríklad som z týchto troch sľubných dní streda, štvrtok, piatok si vymohol u zamestnávateľa jeden voľný deň, ale niektorí presurfujú určite všetky tri, či Dunajčania alebo Kráľovčania (opäť nebudem menovať). Tak ako je to?
|
Jégé
19.08.2006 o 21:44 |
RE: Možnosť ísť surfovať vtedy keď fúka
|
droctor
19.08.2006 o 00:28 |
|
i-Riki
18.08.2006 o 23:54 |
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou