Diskusia - WINDSURF - Brigáda na Dunaji
» Martin4
23.10.2006 23:04:10 |
Brigáda na Dunaji Táto téma je hlavne pre tých, ktorí chodia radi surfovať na Dunaj ku Cantine. Asi pred dvoma mesiacmi som spolu s Rikim prišiel k Dunaju. Keďže nefúkalo, tak sme začali upratovať pláž, vyčistili sme trávnik a poodnášali konáre a stromy mimo kamennej pláže. Môžem vám zodpovedne prehlásiť, že hneď to tam vyzeralo krajšie. Veľká voda ale aj veľa ľudí nám oäť na pláž prinieslo veľa nežiadaných predmetov. Či už sú to stromy, konáre, ale aj plastové fľaše a papieriky na peknú Dunajskú pláž to nepatrí. Daľšia vec, ktorú treba vykonať je označenie plytčín aj daľej od brehu. Stačí doniesť prázdne plastové nádoby (od náplní do ostrekovačov), alebo červenú farbu. Ak by niekto mal, alebo vedel zohnať betónové kocky, na ktoré by sa tieto bójky dali s lankom upevniť tiež by to pomohlo. Každý môže pomôcť. Je to celé na bázi dobrovoľnosti. Nikoho k ničomu nenútime. Keďže sa nám už blíži koniec Augusta, prosím vyjadrite svoj názor, kedy by sme brigádu mohli zorganizovať. Ja navrhujem predčasne s dostatočným predstihom termín 9.- 10. Septembra.
|
Slavmiro
22.08.2006 o 12:43 |
RE: Brigáda na Dunaji Asi by ste mali oslovit/zapojiť aj prevádzkovatela Cantiny, nakoľko je to aj v jeho záujme... Napr. sponzorovať nákup kvalitného/ocelového lana na bójky, zabezpečiť a prepraviť betónové kocky k vode a na vodu... ;-) Držím palce!
|
Pablo
22.08.2006 o 10:31 |
RE: Brigáda na Dunaji Ja som tiez za. Pokial bude pekne, tak urcite pridem. A tu ganju, co tam rastie, tu upratovat nemusime, ale ju tam mozme nechat, nech je aspon veselo, ked nebude fukat
|
Andi
21.08.2006 o 21:53 |
RE: Brigáda na Dunaji Super!Dnes som bola vonku a napadlo ma to isté pri pohľade na pláž!!!!!Okrem toho je tam aj dosť vysoká burina a kde-tu sa nájde aj nejaká "mariška"!Dúfam,že sa nás tam zíde čo najviac!
|
i-Riki
21.08.2006 o 20:03 |
RE: Brigáda na Dunaji suhlasim, aj kmene stromov z nasej jazdnej drahy by sme mohli odratat.
|
PaliMajy
21.08.2006 o 18:36 |
RE: Brigáda na Dunaji Súhlasim-treba označiť plytčiny lebo človek ani nevie kde je plytčina, velký kamen alebo čosi ine- hlavne ked bola nižšia hladina. Tiež prekážajú konáre ktore sú pri brehu na ktorych sa môžu poškodiť plachty alebo sa na nich može niekto poraniť. No a odpadky na pláž tiež nepatria- možno by to vyriešili smetne koše. Malo by sa niečo uskutočniť aj ked neviem či by to pomohlo lebo za mesiac tam bude bordel zase. Ale aspon treba vyznačiť plytčiny a pridať koše na pláž.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou