Diskusia - WINDSURF - Meteostanica na Dunaji alebo ako zistit, ci fuka
» durif
31.08.2006 9:02:43 |
Meteostanica na Dunaji alebo ako zistit, ci fuka Podla diskusie z novembra 2005 mala byt na Dunaji meteostanica. Viete niekto ako to dopadlo, pripadne ako sa da zistit aktualna situacia pri Cantine? Uz viackrat sa mi stalo, ze v Dubravke fukalo a pri Dunaji bolo bezvetrie.
|
SAKI
31.08.2006 o 09:02 |
RE: Meteostanica na Dunaji alebo ako zistit, ci fuka Chcem sa spytat - udaje su dve hod. po zadu, alebo je to cas v UTC? Na hodnoty vetra som sa uz pytal - je to priemerované, ale aj tak mi realna hodnota vychadza priblizne +2m/s voci grafu. Uvidime ako sa to zmeni po premiestneni. Ale mam obavy, ak to bude priamo v arealy Cantiny...
|
Martin4
29.08.2006 o 10:28 |
RE: Meteostanica na Dunaji alebo ako zistit, ci fuka Je to tak ako hovorí Milan. Senzory sú umiestnené v Hamuliakove od Januára 2006. Všetky namerané hodnoty sa dajú pozrieť v sekcii aktuálne počasie. Keďže doteraz v Cantine nebol internet, tak sa to tam nedalo dať. Momentálne už máme pokrytie aj v Cantine, ale ešte chýba technické vybavenie internetového pripojenia. Teraz sme všetci na dovolenkách, takže v rámci bigádového víkendu 9.- 10.9.2006 plánujeme nainštalovať senzory priamo v Cantine.
|
Milan
28.08.2006 o 20:13 |
RE: Meteostanica na Dunaji alebo ako zistit, ci fuka Portlet "Aktuálne počasie" vľavo hore na úvodnej stránke alebo link "AKTUÁLNE POČASIE" vpravo hore medzi linkami. Pokiaľ viem, údaje zatiaľ idú len z Hamuliakova, teda z dediny, ale Martin spomínal, že už má byť pripojenie aj v Cantine, tak sa to má presunúť tam.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou