PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Profíci poraďte mi!

» Návrat na prehľad tém

» zuzička   
zuzička
10.10.2006 20:37:55
Profíci poraďte mi!

Priateľ bude mať za mesiac 30tku. Uz davno si chce kupiť windsurfing. Nema ziadne skusenosti, okrem 7dnoveho kurzu na dovolenke. Velmi sa mu to pacilo a chcel by to skusat doma na L. Mare. Je asi tak 175cm vysoký a važi okolo 65-70kg.  Aký windsurf by bol pre neho najvhodnejší a kde by som ho mohla zohnať. Nemusí byť samozrejme nový, pre začiatok.

» Pridaj príspevok k téme

amigo551 amigo551   10.10.2006 o 20:37

RE: Profíci poraďte mi!

omluvam sa za svojho syna,ale je lajdak,malo pozera tento server.teraz ked zacal skolu

bude mat viac casu ale som ti napisal aj tel.c.tak ked budes doma to skus mu zavolat.

amigo

zuzička zuzička   07.10.2006 o 14:12

Amigo, napisala som tvojmu synovi, ale zatial som nedostala odpoved. Cas sa krati, za 2tyzdne budem doma. Musim vediet ci je nieco mozne od vas kupit alebo mam inde hladat. Dakujem za skoru odpoved

Maky Maky   27.09.2006 o 10:50

Litre su v poriadku, ale doporucil by som sirsi plavak. Ja som sa takto ucil pred 7timi rokmi. Kupil som si plavak 135 litrov ale sirka len 59 cm, co je dost labilna doska v slabom vetre. Este stale mam problemy ju ovladat. To mi nevadi, stale sa ucim. WS je o tom. Ale keby som mal tento rozum vtedy, kupil by som dosku o 10 cm sirsiu.

Pozdrav priatela, ze ma super frajerku :-)

Geronimo Geronimo   26.09.2006 o 18:06

Tak to je sen !!! Pri windsurfingu mat takuto frajerku alebo manzelku . Kde si chodila pred 15 rokmi ?

PS: Amigo ti poradil podla mna velmo spravne . ALOHA !

Pablo Pablo   26.09.2006 o 16:12

To je sen, kde sa taketo uvedomele dievcata rodia? Tak tento prispevok musim poslat frajerke pre inspiraciu. Vianoce sa blizia a taka 5.5ka by sa do portfolia este hodila. A aj jeden plavacik - nemusi byt JP ani Starboard, staci Fanatic alebo F2 :).

P.S. Suhlasim, ze kombinacia plavak 130L a plachta okolo 6m fajn kombinacia. Da sa na tom v slabsom vetre aj ucit a na druhej strane aj jazdit, ked uz to bude vediet. A kedze surfisti maju vacsinou plavaky 2-3ks a plachty 3-5ks, tak nemusis rozmyslat nad darcekmi najblizsich 8 rokov :)

audino audino   26.09.2006 o 12:02

Presne tak. Návykové a niekedy aj nákzalivé

audino audino   26.09.2006 o 12:02

Milan Milan   26.09.2006 o 11:04

Alebo ešte lepšie - začni rovno s ním, je to návykové bez rozdielu pohlavia...

Štulo Štulo   26.09.2006 o 09:40

UPOZORNENIE: veľmi ľahko sa chytá závislosť. Potom to ide hodne do peňazí a voľného času. Ak ideš do toho, sprav si zásobu tolerancie.

amigo551 amigo551   25.09.2006 o 16:44

ruzicka,ked mozem poradit,pre priatela by stacilo na zaciatok kupit 130 l plavak a tak 5,5-6,5 m2 plachtu.netrba nove staci z bazaru ,ponuky su aj na tomto servery,alebo v hamuliakove bola tento vikend akcia vypredaj materialu.kontakt na mojho syna0903238570 on to tam predava.

PS:zelam vela prijemnych chvil na vode,je to krasny sport.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou