PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kalendar pretekov 2007 (Formula, FUN, RAC)

» Návrat na prehľad tém

» skipper   
skipper
25.05.2007 11:30:03
Kalendar pretekov 2007 (Formula, FUN, RAC)

Tymdo davam do pozornosti, že v rubrike SAW je uverejneny kalendar pretekov na 2007 pre triedy FORMULA, FUN, Raceboard (a aj Namorny jachting pre celkovy prehlad).

Pre priaznivcov FUN, Slalom a hlavne FORMULA je plan pretekov 2007 orientovany tak, aby bol zaujimavy. Odporucam hlavne zahranicne preteky, ktore su dobre organizovane a hlavne bude fukat.  (Nove Mlyny - CZE, Torbola, Garda - ITA, Lefkada - GRE...)

Dostal som navrh od Brana Divinca, aby Majstrovstva Slovenska v triede FORMULA sa vyhodnotili z preteku ITAL OPEN na Lago di Garda, Torbola, ITA v termine 20. -23.6.2007. Tento pretek je zaujimavy aj preto, ze to bude medzinarodna ucast a cesi si to planuju ako svoje Majstrovstva Ceska vo FORMULI. SUHLASITE ?

Odporucam ucast na pretekoch SUPER CUP (SC), Euro CUP (EC), International CUP (IC), National CUP (NC) alebo Slovensky Pohar (SP). Bodovo su to preteky s koeficientom 5 az 7.

Laco Habina, predseda SAW, saw@windsurfing.sk, 0905400068

» Pridaj príspevok k téme

SVK SVK   17.02.2007 o 23:04

RE: Kalendar pretekov 2007 (Formula, FUN, RAC)

Vanda, kalendar Eurocup najdes na:

http://www.internationalwindsurfing.com/Default.asp?newsid=1481

vanda vanda   09.02.2007 o 23:59

mam otazku. odkial su stiahnute terminy pretekov Super Cupu? lebo na stranke www.windsurfingsupercup.com som nasla len kalendar 2006

diki

vanda

SVK SVK   25.01.2007 o 12:37

Fotka bola moc velka, musel som ju zmensit, tak este slubena fotka:)

SVK SVK   25.01.2007 o 12:35

Ahoj Dudy! (resp. prispevok pre vsetkych)

ze mas 17 vobec nevadi, ked zvladnes ostatne veci. Predovsetkym si musis kupit hracky (ale aj poriadne jest - formula je pre chlapov, vysku mas dobru, ale 75kg je trosku malo - kludne mozes vybehnut az po 90, kupis si 12,5 plachtu). Ak chces nove, obrat sa najlepsie na Patrika Hrdinu (najdes o nom info v dalsich prispevkoch). Ak chces stare, obrat sa na neho tiez, pripadne pozri www.cwa.cz . Preda Ti za najlepsie ceny naozaj spickovu dosku, plachtu, stazen. Ak si na formuli nikdy nestal, kup si na zaciatok jednu plachtu, 10 metrov stvorcovych. Ale hlavne, prosim Ta, musis zacat vela vela jazdit. Netrenuj nic ine, iba ako ist co najrychlejsie hore vetrom a potom co najrychlejsie dole vetrom. Trat na formulu je vzdy postavena tak, ze sa jazdi prakticky len na dve bojky (jedna hore, druha dole), ktore su od seba tak do 2 km. To znamena, ze sa jazdi len cista stupacka a cisty zadak. Ak su na trati aj ine bojky tak to len na to, aby organizovali prijazd a odjazd k tym hlavnym bojam, aby sme sa na bojkach nepozabijali. Pozor! Zavod na Garde je narocny a dojazdit rozjazdu pre zaciatocnika nebude jednoduche. Nepodcenujte to. Co sa tyka Torbole, su tam tri hlavne campy, kde sa mozete snazit dostat (Al Porto, Eurocamp a treti v ich blizkosti, zabudol som nazov). Zo vsetkych tychto campov je celkom dobry vyjazd na vodu. Ja to vsak robim predsa len trosku inak, spim v aute nadivoko (trosku otravuju policajti) - mam obytne auto, a rano o deviatej idem na parkovisko Conca D´oro, ktore je posledne pri vyjazde z Torbole na Malcesine. Tam potom cakam na vietor (chodi o 12tej z juhu), je to najlepsie polozene miesto na vyjazd na vodu, na druhej strane nie som v kontakte s rozhodcami a teda neviem presne, kedy sa zavodi. Neda sa tam spat, je tam vsak sprcha za 2 eur a bufetik, kafeteria, kde sa da aj kupit sendvic. POZOR! Na Garde sa na stupacke vzdy drzte vpravo pod skalou. Fuka tam najviac a budete najskor hore. Ak nechytite zaciatok, potom sa tazko nieco dobieha. A nespite na starte, byva tam husto (prikladam foto zo startu z roku 2003)

skipper skipper   24.01.2007 o 19:10

POZOR ZMENA TERMINU!!!

Pretek ITAL OPEN na Lago di Garda je uverejneny na http://www.formulawindsurfing.org/index.php?what=calendar, a bol zmeneny termin z 20. - 24.6. na NOVY TERMIN 31.5 - 3.6.2007.

Laco Habina, predseda SAW, 0905400068, saw@windsurfing.sk

dudy dudy   22.01.2007 o 23:04

dobrý deň! mám tiež záujem zúčastniť sa týchto pretekov.teda tento rok chcem začať pretekať, no netuším aké sú pravidlá... chcel by som sa touto cestou spýtať,odkiaľ sa to možem dozvedieť a či nejako mení situáciu že mám 17???
...kontakt mám v profile!

skipper skipper   22.01.2007 o 16:45

Zdravim Formulu!

Upresnenie SPONZORINNGU !!!

V pripade, ze MSR FW budu na Garde v ramci zavodu Ital Open, 20-24 Jun ´07,Taliansko, Torbole, sponzorky prispevok vo vyske 150,- EUR dostane od (nic:SVK) kazdy, kto splni nasledovne podmienky:

1.) ma statne obcianstvo SR

2.) je clenom: - slovenskeho jachtarskeho oddielu minimalne od roku 2006, alebo dlhsie, alebo - sa stal clenom slovenskeho jachtarskeho oddielu v roku 2007 s tym, ze predtym nebol clenom ziadneho ineho zahranicneho jachtarskeho/windsurfingoveho oddielu

3.) do roku 2007 (do 1.1.2007) sa nezucastnil ziadnych zavodov v triede FW mimo uzemia SR

4.) na MSR FW v Torbole, Taliansko dojazdi do ciela aspon jednu rozjazdu, to znamena, ze sa objavi na vysledkovej listine minimalne s jednym platnym umiestnenim, hoci aj posledny (jednoducho tam musi mat aspon v jedbej nejake cislo! DNF, DSQ, DNC ... nestaci)

Peniaze mu vyplatim hned po vyhlaseni vysledkov Ital Open v Torbole (pri najblizsom bankomate alebo v kempe).

Tymto sponzoringom ide o to, aby slovaci, ktori doteraz neboli na peknych FW zavodoch, videli penky zavod v triede FW, aby videli ako sa to jazdi a co to vsetko prinasa, obnasa. A hlavne, aky obrovsky rozdiel je medzi tym stupidnym pumpovanim na okruhu a skutocnym windsurfingom (klzanim sa vo vetre). Ide o nakopnutie slovenskeho FW, nie o trvale sponzorovanie slovenskeho windsurfingu. Dalej sa uz musi kazdy trapit za svoje. Viem, ze 150,- EUR nebude stacit na pokrytie nakladov spojenych s vyjazdom, ale tiez viem, ze pri spojeni dopravy viacerych pretekarov dost pomoze. IDE O SKUTOCNE PRETEKANIE.

SPONZOR pre tento pretek, nic:SVK

Tento závod je jako mistrovství republiky ve třídě Formula Windsurfing, (MCR FW). Počítám s účastí 15-20 českých závodníků. Marek Raška - predseda CWA

Dakujem a vazim si tuto podpodu z nasich radov. Vsetci formulisti, hlaste sa priamo do tejto diskusie, ze pridete na tieto preteky. Pridajte svoje udaje: meno, mobil, mail.  Laco Habina - predseda SAW

VID dasli pretek: SLALOM a FREESTILE, Grecko, Lefkada,

29. 6. 2007 - 4. 7. 2007. Viz příloha nebo www.cwa.cz a www.watersweets.cz Tam najdete všechny info. Přeprava je letecky, ceny jsou upraveny. Součástí je i koncert SUPPORT LESBIENS a další akce.

Pozor, na zájezd je sleva při objednání do 30.1.07. Lze to využít i jako rodinnou dovolenou, závody stejně budou mít limit na počet účastníků.

Tak se tam třeba potkáme.

Ahoj Patrik Hrdina,

Dear friends,

some of you alrady knows, that Czech Champiomships in SLALOM and FREESTYLE will be held in Lefkada, Greece at the end of June, 29. 6. 2007 - 4. 7. 2007. There is special tarif on flight and accomodation by January 30th.

This trip is not only regatta, there will be lot of actions arround. See http://www.watersweets.cz/

And... see you there!!

Ing. Patrik Hrdina, p.hrdina@volny.cz , tel. +420 608 949 988, +420 257 327 107, fax. +420 257 327 125

RužinaSlavo RužinaSlavo   19.01.2007 o 11:21

FW - mal by som taktiež vážny zaujem zúčastníť sa pretekov na Lago di Garda - doposial som FW jazdil rekreačne-

S vetrom v srdci Slavo

kontakt:

mobil 0905630932

ex-o@post.sk

vanda vanda   18.01.2007 o 23:25

to SVK: cau! na gardu by som urcite prisla, jedina vec ktora mi to moze prekazit su prijimacky na vysku(lenze termin prijimaciek sa dozviem az mesiac predtym) tak dufam ze to vyjde...

skipper skipper   18.01.2007 o 18:58

RE: Kalendar pretekov 2007 (Formula, FUN, RAC) PONUKA SPONZORA !!!

Zdravim "starych" Formulistov a tesi ma, ze prispievate do diskusie. Podstatne pre zlepsenie pretekania a pre rozvoj windsurfingu slovakov je, ze svoje nazory zverejnujete. Vase otvorene nazory su potrebne ako sol pre argumenovanie pri presadzovani pozitivnych zmien v predpisoch SZJ (Slovenskeho Zvazu Jachtingu).

Vyzyvam vsetkych pretekarov, ktori poznaju nepretekarov, ktori by mohli mat zaujem o pretekanie aby ste ich oboznamili s týmto webom, s diskusiami a hlavne s moznostou pretekat. Myslim tym zaujimave preteky, nie len na Slovensku. Kazdy by mal oslovit aspon 1 nepretekara a urobit z neho napr. Formulistu.

Tymto Vam oznamujem, ze som poziadam VV SZJ a Sutaznu komisiu, aby schvalili MSR v triede Formula Windsurfing s koeficientom 7 z výsledovej listiny preteku ITAL OPEN na Lago di Garda, Torbola, ITA v termine 20. -23.6.2007.

!!! PONUKA SPONZORA 150 EUR !!!

je pre NOVEho Formulistu, ktory pride na tieto preteky, odstartuje aspon 4 rozjazdy a pride do ciela aspon 2 rozjazd. Tento prispevok bude odovzdany na vyhodnoteni pretekov. 

Do 18.1.2007 mam prislubenu ucast na danom preteku tychto pretekarov: Brano Divinec, Martin Lapos, Vanda Mankova, Carny Marcel, Jano Varady, Laco Habina. (kto budu dalsi ???  )

Laco Habina, saw@windsurfing.sk, 0905400068

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou