PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Pomoc pre beginera

» Návrat na prehľad tém

» Dudo   
Dudo
05.01.2007 17:22:21
Pomoc pre beginera

Chcel by som Vas touto formou poprosit o pomoc pri kupe. Po cca 15 rokoch prestavky by som rad opät zacal serfovat ale v ponuke dnesneho materialu sa vobec nevyznam. Mam cca 193 cm a cca 110kg ( to je s tej prestavky) aku dosku? aky vytlak? aku plachtu? a kde to kupovat? Ma vyznam kupit nieco nove alebo to za rok budem menit?
Srdecna vdaka

Dudo

» Pridaj príspevok k téme

michi michi   05.01.2007 o 17:22

RE: Pomoc pre beginera

Sleduj "Burzu" na tejto stránke. Do jarného tepla (lebo skôr sa do toho asi nepustíš) sa tam niečo, pre Teba zaujímavé určite objaví. Už si to niekedy skúšal? Ak áno, čo sa ti podarilo naučiť?

audino audino   05.01.2007 o 09:47

Nové určite nekupuj. Budeš to musieť po krátkej dobe meniť z 2 dôvodov:

1. Ak ťa to chytí a naučíš sa jazdiť v sklze, tak veľmi rýchlo zistíš, že doska na ktorej si sa to naučil je zbytočne veľká a na "šantenie" budeš potrebovať niečo menšie.

2. Ak ťa to nechytí tak vstupná investícia bude nižšia a bude to menej "bolieť". Ak sa toho budeš chcieť zbaviť, nové hračky podstatne rýchlejšie klesajú na cene než tie staršie.

i-Riki i-Riki   05.01.2007 o 08:56

Cau, tych 110 kg je dost vela, hovorim z vlastnej skusenosti, budes potrebovat plavak s vytlakom najmenej 160l. Ak to myslis so surfovanim vazne, zacni sportovat a chudnut inac sa budes len trapit. Ak nemas ambicie a staci ti rekreacne surfovanie, bez sklzu, vozenie tam a spat kup si velky plavak 190 l.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou