Diskusia - WINDSURF - WS sekcia na festivale Hory a mesto
» Milan
16.04.2007 11:08:02 |
WS sekcia na festivale Hory a mesto Aloha, mám tu jeden podnet na prudký brainstorming (), ktorého výsledok by sme si mohli všetci celkom dobre užiť. Tak vás prosím, tuho zauvažujte a píšte aj nápady, ktoré by mohli na prvý pohľad vyzerať ako nezmysel. Alan Formánek, riaditeľ festivalu horských filmov Hory a mesto, ktorý sa bude konať v BA 12. - 15. apríla, mi napísal mail, ktorého podstatnú časť sem teraz pejstnem a budete v obraze: Dohodol som sa predbežne s Paťom Pollákom na prezentácii o windsurfingu na Hory a mesto - urobí zostrih filmov a zrejme ich premietneme. Háčik je ale v tom, že nemôže prísť osobne, lebo tu nebude. Vieš o niekom, kto by to mohol odprezentovať zaňho? Okrem toho, sú ti známe slovenské alebo zahraničné surférske filmové novinky, ktoré by sa hodili na festival? Alebo nejakého slovenského hosťa?
Chcel by som to dať celé do jednej sekcie VODA, ktorá bude zameraná na surfing a windsurfing. Máme jeden skvelý surférsky road movie ZEN & ZERO, k tomu filmy Patrika, a ešte by sa to hodilo doplniť iným filmom alebo prednáškou.
Ja si k tomu dovolím dodať - keby ste mali aj nejaké vlastné veci, smelo ponúknite, prinajhoršom sa vám poďakujú
A dúfam, že sa aspoň na tej jednej sekcii všetci uvidíme!
|
Milan
16.04.2007 o 11:08 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Ja len toľko, že gratulujem Slavmirovi, pekne sa tam tie fotky vynímali... Stretlo sa nás tam pomerne dosť, aj keď musím povedať, že večer pred tým bola sála plná a ľudia sedeli aj na schodoch - a pritom tie filmy podľa mňa ani neboli až také zaujímavé ako na ws sekcii. Aspoň že záverečná beseda s Mr. Pollákom seniorom bola celkom živá aj zo strany publika, tak dúfam, že sa z ws sekcie na festivale stane tradícia. Keď v priebehu roka niekde narazíte na nejaký zaujímavý film, alebo ho dokonca sami natočíte, myslite na to - bolo by sa tam toho zmestilo ešte oveľa viac. Fotiek takisto, samozrejme...
|
Slavmiro
14.04.2007 o 09:27 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Priatelia, takze sme uspeli , tieto dve fotografie (prva a druha) ziskali na tomto festivale "Hory a mesto" tretie miesto v kategorii outdoorove sporty. Ked to vezmem, ze ani vyraznejsie hory a ani mesto nebolo na snimkach zobrazene, je to dobry vysledok...
|
Milan
01.04.2007 o 23:17 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Toto je z http://www.horyamesto.sk/content/object.asp?id_object=641:
VODA 2 – WINDSURFING Sála 3, nedeľa 15.4. o 17:00 Red Bull Storm Chase (Nemecko, 2006, 50 min, réžia Barne Peter, Michael Hübner): 24 špičkových windsurferov z 9 krajín Európy čaká na príchod hurikánu a v rozpútanom pekle to roztočia na najväčších vlnách fantázie. Windsurfing očami Patrika Polláka (Slovensko, 2006, 45 min, réžia Patrik Pollák): Zostrih z filmov zo života majstra sveta vo windsurfingu.
|
vanda
01.04.2007 o 22:55 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto caute vie sa uz ze kedy presne bude windsurfing na Hory a Mesto(ktory den a cas)? diki
|
Slavmiro
30.03.2007 o 21:42 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Chuapi, ws fotografie som uz prihlasil do sutaze, poznate ich z nasej galerie (Dunajsky blesk 2005)
|
Milan
27.03.2007 o 20:24 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Do pozornosti Slavmirovi + ostatným fotografom: Prihláška do FOTOSÚŤAŽE HORY A MESTO 2007 Fotografická súťaž HORY A MESTO je príležitosťou pre všetkých fotografov prezentovať svoje horské fotografie pred širokou verejnosťou. Súťaž je otvorená pre amatérov i profesionálov. Fotografie budú vystavené vo vestibule Palace Cinemas počas festivalu Hory a mesto a niekoľko týždňov po skončení festivalu. Súťaží sa ako každý rok v 3 kategóriách:
1. OUTDOOR ŠPORTY 2. ĽUDIA A KULTÚRA 3. HORY A MESTO Uzávierka prihlášok: 31.3.2007 Windsurfing je v kategórii outdoor športy ako doma, takže neváhajte! Ďalšie info a prihláška je na http://www.horyamesto.sk/content/object.asp?id_object=617
|
Milan
21.03.2007 o 09:30 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Malý update o festivale: Red Bull Storm Chase je hotová vec, už je to dohodnuté, tak to si na veľkom plátne rozhodne nenechajte ujsť. Možnosť vystavovania fotiek sa ešte skúma, majú to na starosti iní ľudia ako Alan a čaká sa na ich vyjadrenie, lebo priestor je samozrejme vzácna komodita... Stay tuned!
|
Milan
15.03.2007 o 13:14 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto To Slavmiro: Posunul som na Alana, podľa mňa dobrý nápad. To all: Navrhol som Alanovi Redbull Storm Chase a vyzerá to tak, že to na festivale uvidíme. Podľa toho trailera, čo dal minule do odkazovača tuším Riki, to fakt stojí za to, sa teším...
|
Slavmiro
15.03.2007 o 00:08 |
RE: WS sekcia na festivale Hory a mesto Cau Milan & All!
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou