PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Paros-Greece windsurfing

» Návrat na prehľad tém

» sisula   
sisula
21.09.2007 8:04:03
Paros-Greece windsurfing

www.backloop-paros.gr takto to je spravna adresa..

» Pridaj príspevok k téme

Dream Dream   21.09.2007 o 08:04

RE: Paros-Greece windsurfing

dík za info Štulo

ozaj ako bolo na Parose, prišiel si si na svoje

Štulo Štulo   20.09.2007 o 20:44

Ja chodím len po súši. Z BR do Atén to trvá aj zo zastávkami a kúpaním cestou do 24 hodín. Cesta dodávkou vyjde jednosmerne do 200 eur(nafta, poplatky).
Bavili sme sa ale o tom s inými surfermi, ktorí chodia cez Taliansko a trajektom do Patras alebo Igumenitsa. Je to časovo náročnejšie a za cestu do Atén dajú zhruba o 400eur viac.
Inak všetky info sa dajú vygoogliť.

Dream Dream   18.09.2007 o 17:53

dakujem
a cesta do Aten - Pireos je lepšia posúši alebo z benátok do Patras a odtial autom do Aten - Pireos.

leachim leachim   17.09.2007 o 22:39

Odporucam Blue Starr Ferries, a ak sa da vazne sa vyhni lodiam spolocnosti CA (pise sa niekde aj ako C AN A). Ich lode maju 30 rokov, su na zachodoch zvratky, moc, hovna... proste grc. Cestujes 6 hodin z Aten - Pireos. Blue Starr Ferries maju za rovnaku cenu uzasne krasne lode, co to zvladnu za 4 hodiny a za 50% priplatok mozes ist rychlolodov za 2 hodiny.

Štulo Štulo   17.09.2007 o 09:03

Ahoj, na Paros chodia 3-4 lode denne a nieje problém sa dostať ani v najprudšej sezóne. Odchádzajú poobede až do neskorého večera. Posledná ide tuším okolo 23. Takže okolo obeda buď v Pireu, treba si hneď kúpiť lístok(úplne jedno v ktorej kancelárii, ceny sú rôzne len podľa typu lode - fast-obyč)a počkať na nalodenie. Ak si autom a ste aspoň dvaja, je dobre ak druhý ide na loď pešo a obsadí miesta. Niekedy v sezóne býva nátresk. pá

Dream Dream   17.09.2007 o 08:30

Ahoj Štulo

porad mi ako sa dá dobre dostať loďou na Paros, ja som tam ešte necestoval a s tej ponuky trajektov som dosť vedľa. ďakujem

Peťo

leachim leachim   31.08.2007 o 23:16

Ahoj,
asi si si pozrel dobre predpovede, tak zelam dobru jazdu :) ja som bol na Santa Marii na Parose teraz (21-28.8) a nefukalo nic moc. 4 dni fukalo iba pre zaciatocnikov (co ma tesilo, lebo som mohol ist), 2 dni bolo na kity a iba 3-4 dni zafukalo silnejsie, ze mohli ist riadny surferi. Zle je, ze teraz ako su tam tie poziare je to dost paralyzovane. Vascina Grekov je z toho hotovych. Inak je tam strasne sucho. Sol z mora si pojdes osprchovat do slanej vody zo sprchy :)

Štulo Štulo   29.08.2007 o 10:51

2. septembrový týždeň (podľa predpovede) ideme autom na Paros do Santa Marie. Tento rok tam dobre fučí, tak sanáď chytíme správnu periódu. Cesta trvá aj s loďou do 30 hodín. Náklady odhadom 300eur na jedného. Dodávku už máme plne obsadenú, ale ak by sa chcel niekto ešte autom pridať, môžme sa dohodnúť.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou