PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Oprava Surf equipmentu

» Návrat na prehľad tém

» i-Riki   
i-Riki
09.05.2007 16:21:29
Oprava Surf equipmentu

Oprava neoprenu.
Dlho som mal problem s prederavenym neoprenom a hlavne ma to trapilo pocas chladnejsich mesiacov pokial som sa nedozvedel od Pokemona (Marek Mihiok), ze existuje na to kvalitny material AQUASHURE. Moznost zakupenia v potapacskom obchode PRODIVE www.prodive.sk.

Oprava uchytok na rahne.
Asi kazdy z nas sa stretol s odlupovanim materialu uchytok na rahne. Od jedneho nemca z pobytu na Peljesaci som sa dozvedel, ze je na to pomoc, material na doplnane chybajucej hmoty sa vola EPPLE 40 http://www.kolloge.de/hauptseiten/produkte/epple/eppledichtstoffe.htm , zatial som nezistil obchod, kde sa to u nas da zakupit.

Tuto diskusiu som otvoril, aby sme si mohli vymenit uzitocne informacie a pomoc pri oprave nasich hraciek.

» Pridaj príspevok k téme

nicolas69x nicolas69x   09.05.2007 o 16:21

RE: Oprava Surf equipmentu

No ja som  mal neoprén  teraz tiež roztrhnutý,na mieste  medzi nohami, a bola to dosť veľká diera. Hladal som ci to niekto neopravuje, ale kedze v okoli KE som nic nenasiel tak som sa do toho pustil sám a myslim ze celkom dobre som to dal dokopy. Najprv som roztrhnutý neoprén zlepil lepidlom na neoprén, a potom som ho z vnútornej strany prešil ihlou a pevnou niťou, naniesol som na to este lepidlo na neoprén a nakoniec prelepil látkovou záplatou. Zatial to drží dobre.Ani nevidno ze by bol roztrhnutý. A bola tam riadna diera.....o((

Co je ten AQUASHURE?? Ved to je tiez len lepidlo ak som dobre pochopil.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou