PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Niečo na Šíravu

» Návrat na prehľad tém

» ondrik9   
ondrik9
07.11.2007 15:08:50
Niečo na Šíravu

Ahoj vsetci!

Zacal som surfovat pred 2 rokmi v Hurghade. Prave sme sa vratili z Lago di Garda a skoro som aj nieco kupil...len to bolo drahe (1500eur pre mna).Najdem si nieco pouzivane, vidim, ze je tu mnozstvo linkov a takych veci, ale chcel by som sa poradit, co by ste odporucali na Siravu, vzhladom na to, ze som z MI. Vazim 65kg a meriam 176cm, tak nieco k tomu. Nie som zaciatocnik, ani nejaky velky pokrocilec, ale rychlo sa ucim. Dal by sa zohnat komplet do 10000,-Sk (bez neoprenu, len nacinie)???

Vopred vrela vdaka, velmi mi pomozete!!!

» Pridaj príspevok k téme

robertino robertino   07.11.2007 o 15:08

RE: Niečo na Šíravu

kup radsej nove veci.
plachta moze byt prezreta uz od slnka a zvyknu prasknut cele okna.
plavak moze byt deravy a preslapany. nove plavaky su ovela lahsie, sirsie a lahsie ich dostanes do sklzu. ja som riesil taku istu dilemu minuly rok a kupil som nove, akurat vsetko z vypredaja, cize minulorocne vyrobky. a som spokojny, vies co mas. plachta ti staci jedna, napnutim sa da zmensit alebo zvacsit tah. ja som 5,5 predal. u nas sa neuzivi iba pri mori. nechal som si 7,5. takych 6,5 az 7,5 je optimum u nas. tebe na tvoju vahu by stacila aj 6,5. ja mam 90 kg je to ine ked sa ja zavesim do toho. plavak som zobral 145 l 75 cm sirka. daju sa v pohode na nom ucit veci pritom ide pekne do sklzu, a vydrzi aj slusne rychlosti. a vazi iba 9 kg! proste taky univerzal. tebe by stacila aj mensia litraz. 120-130. male plavaky pod 90 l su na vlny, co u nas malo kto jazdi. ani nie je kde velmi.
ja som kupoval na http://www.fanatic.cz/

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou