PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Zaciatocnik-rady

» Návrat na prehľad tém

» Veverko   
Veverko
20.08.2007 13:14:20
Zaciatocnik-rady

Ahoj...mam 17 a rozmyslam ze zasnem s WS..je tu dakto kto by mi poradil atd?..naj z Okolia ZA..ale aj z daleka?..icq: 285 642 483 skype: kysucan thx

» Pridaj príspevok k téme

bobane bobane   20.08.2007 o 13:14

RE: Zaciatocnik-rady

cavik Kysucan,
moj osobny nazor, ale naozaj len osobny je... aj na orave je to vcelku fajn, teda oravska priehrada a busy ti chodia priamo, no a co sa tyka kupovania veci, mame tu jeden camp v ktorom je aj pozicovna, byt na tvojom mieste ak chces zacat a nemas zatial ziadne skusenosti vyuzi sluzby pozicovne, nech vies ci to nie je len prvotny osial a nevyhodis peniaze za nakup vercajgu ktory po prvotnych pokusoch odlozis niekde do pivnice a zapadne prachom... ak nieco kludne sa ozvy 0905 888 817 Robert

Veverko Veverko   19.08.2007 o 19:03

Njn viem...to ma trosku odradza..ale liptovska mara je napr cca 1-1.5 hodky cesty busom vlakom..takze to neni az take hrozne..len to cestovne..ale naco som studnet:aby som mal zlavy :D
No zakolko kupim surf pre zaciatocnika cca,da sa snim cestovat ako vlakom a busom ci only autom?da sa vyuzit surf aj bez vody? :)

michi michi   19.08.2007 o 12:36

No, na Kysuciach to budeš mať s WS asi trochu ťažké. V tomto regione to asi nie je šport No.1. Ale keď sa chce všetko ide.
Čo konkrétne by si chcel vedieť?

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou