PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Pletivo

» Návrat na prehľad tém

» Štulo   
Štulo
14.09.2007 20:01:41
Pletivo

V sobotu, keď bolo výrazne menej vody sa pletivo odkrylo celé. Nuž som ho bol trochu poštudovať v pevnej obuvi.
Dalo by sa zovšeobecniť: problematické voľné drôty sa kde-tu vyskytujú ale len na spojoch medzi cca 2,5 metovými sekciami. Okrem spojov som voľný drôt nevidel!
Takže doporučujem vchádzať a vychádzať len mimo spojov. Dá sa to ľahko odsledovať. Ešte rozmýšľam, že úplne po riti by bolo doniesť taký ten jáchavý sprej čo ním žandári kreslia po ceste a označiť spoje. Veď štartujeme a pristávame na malom priestore.
Neviete kde to majú, ako sa to volá?

» Pridaj príspevok k téme

audino audino   14.09.2007 o 20:01

RE: Pletivo

To by som rád vedel, kto z nás chlapov sa chce vôbec nechať opichať

Štulo Štulo   14.09.2007 o 15:04

chlapi takto: serme na farbu, len nedupte po spojoch ak sa nechcete dať od pletiva opíchať.

matess matess   13.09.2007 o 20:10

to co popuzivaju polisi ma pre vas jednu zlu vlastnost,a to ze po urcitom termine sa farba strati.Pouzival som to v prirode kde boli obmedzenia od ochranarov, aby farba do urciteho casu zmizla.Su dva typy,jeden mizne po asi tyzdni, druhi asi po par mesiacoch.Vy chcete asi pravy opak, aby vydrazala a to este aj vo vode.takze odporucam klasicky autolak sprej suntetika alebo podobne .

audino audino   13.09.2007 o 11:57

Mám zopár kamarátov cajtov, tak sa ich skúsim na to opýtať.

Štulo Štulo   12.09.2007 o 22:07

Hm, vlastne ani sám neviem, žeby krikľavý oranžový alebo turbozelený?

Geronimo Geronimo   12.09.2007 o 21:57

Bol som v predajni FARBY LAKY a miestna predavacka na mna vyvalovala oci ked som si pýtal ten " jáchavý sprej " ! Co do pekla si mal na mysli ??? 8-)))

Slavmiro Slavmiro   11.09.2007 o 16:34

2 Stulo. Prvou vetou mojho prispevku som reagoval do diskusie na tvoj prispevok.
To ostatne nepatrilo konkretne tebe, len som sem presunul flamewar "amateri na Kaskadoch vs. profici na pletive"  z odkazovaca na hlavnej stranke.

Štulo Štulo   11.09.2007 o 11:26

No Miro, momentálne neviem o čo ti ide.
Ak ťa popudil môj príspevok v odkazovači, vysvetlím ako som to myslel: sú rôzne skupiny surfistov, niektorí jazdia formulu, niektorí sa zameriavajú na rýchlosť, niektorí nacvičujú rôzne manévre... a preto niektorým môže viac vyhovovať rovnejšia hladina.
Nikoho konkrétneho som nemyslel ani nemenoval. Ďalej, sám si pamätám svoje začiatky a viem, že už pri malom vlnení som mal značné problémy napr. vytiahnuť plachtu za špagát... Napísal som, že všetkých týchto treba rešpektovať a myslel som to úprimne.
Ďalej je mi jasné, že niekto už z princípu nebude surfovať na niektorých miestach(napr. pletivo). Je mi to jedno, nech si jazdí každý kde chce.
A k tejto téme: je to možno informácia, ktorú niekto prakticky ocení. Nič viac.

Slavmiro Slavmiro   11.09.2007 o 10:38

Zaujimavy a kontruktivny prispevok.  
Co sa tyka mojich zaciatocnickych  pokusov a jazdy v 2km useku, poviem len tolko, ze ano, prvych 1000m je OK, clovek sa vydycha z halzy. Ale v dalsej tisicke m nastupuje unava  z jednosmernej zataze tela. A ze to neflakam, ako rekreacny surfer vydrzim jazdit 2-3 hodiny v kuse bez zastavenia. Dlhsie mi mama nedovoli..

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou