PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kam za vetrom..

» Návrat na prehľad tém

» i-Riki   
i-Riki
18.02.2008 15:54:50
Kam za vetrom..

Potrebujem info, kam v tomto obdobi treba ist za vetrom,a nech je tam pomerne aj teplo.

» Pridaj príspevok k téme

Pablo Pablo   18.02.2008 o 15:54

RE: Kam za vetrom..

To Egos: Dahab je lepsi na jesen. Januar, februar su horsie statistiky vetra, takze sa ti moze lahko stat, ze budes mat smolu. A navyse ani voda uz nema 27 C ako v oktobri :)))

balanc balanc   17.02.2008 o 17:26

Stulo ja byvam na Tarife tak ak pojdes napis my lebo nasinca tu velmo nestretnem tesim sa ak by si tu nieco potreboval napis vybavym ubitko atd.

balanc balanc   17.02.2008 o 17:22

Tarifa v Spanielsku pomerne teplo vela vetra pozry windguru voda okolo 18 a vzduch zalezi od pocasia od 16 po 22 a kazdym dnom teplejsie

Geronimo Geronimo   07.02.2008 o 22:33

NA J U P I T E R . 1000% uspesnost !!!

Jégé Jégé   07.02.2008 o 22:29

Ja len,že MDŽ a Veľká Noc, je už mnoho rokov zahájením sezóny pre niekoľkých surferov na Slovensku.

Štulo Štulo   07.02.2008 o 13:05

Je tu ešte jeden vážny kandidát na výjazd. Totiž vo štvrtok vždy Kartago vyvesí superlastminute. A tento hotel: http://www.kartago.sk/hotel/index.php?hotel=862&termin=52875
je tam vo štvrtok s piatkovým odletom z 23 na 12 500!
Miesto na surfovanie je asi naj z celej Hurgady. (na erte 27 14 47 23 a 33 50 48 57)
Len ma serie že keď nesurfujem tak sa tam neviem stotožniť s tým "all inclusive" štýlom a osadenstvom.
KURVA ale tá cena za 2 týždne!

Egos Egos   07.02.2008 o 09:21

V tomto obdobi sa k tomu dost tazko vyjadruje, kedze pocasie sa posledne roky radikalne meni a leto uz nie je leto a ani zima uz nie je zima. Vlani sa v polke januara  jazdilo na Kralovej aj Ruzinej, ak si dobre pamatam pri 14 stupnoch.Ale myslim ze nas overeny spotik na Istrii bude onedlho jazditelny za slusnych podmienok a mozme vyrazit. Po Stulovom objave "SAFARI" spotu mam pocit, ze na celej Istrii este stale je co objavovat.

No a mimo toho by mohol fungovat Dahab, pripadne HUrghada, ale v tomto obdobi som tam nebol a keby aj ano, tak je to urcite tento rok inac.Verim len, ze vo februari nezacne zima a nenamrda snehu az po odkvapy a nestoci sa prudenie od Moskvy s prizemnymi mrazikmi okolo minus dvadsat, aj ked v parlamente toto prudenie citit uz davnejsie.Nech sa uz rozhodnes akokolvek, urcite ti budem drzat palce, a ak by som nahodou nesiel, tak mate wind zaruceny

Daniel Daniel   06.02.2008 o 17:24

Aky je rozpocet? Ja by som aj isiel tyzden pred alebo tyzden po Velkej noci. Material beries svoj ci pozicovna na mieste?

Štulo Štulo   05.02.2008 o 21:43

Ideme s Petrom Fabanom na Tarifu. Teda aspoň dúfam.

Caky Caky   05.02.2008 o 18:26

Ja by som riesil Cape Verde-Sal

http://www.club-mistral.com/en/destinations/weather/3/

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou