Diskusia - WINDSURF - Kam za vetrom..
» i-Riki
18.02.2008 15:54:50 |
Kam za vetrom.. Potrebujem info, kam v tomto obdobi treba ist za vetrom,a nech je tam pomerne aj teplo.
|
Pablo
18.02.2008 o 15:54 |
RE: Kam za vetrom.. To Egos: Dahab je lepsi na jesen. Januar, februar su horsie statistiky vetra, takze sa ti moze lahko stat, ze budes mat smolu. A navyse ani voda uz nema 27 C ako v oktobri :)))
|
balanc
17.02.2008 o 17:26 |
RE: Kam za vetrom.. Stulo ja byvam na Tarife tak ak pojdes napis my lebo nasinca tu velmo nestretnem tesim sa ak by si tu nieco potreboval napis vybavym ubitko atd.
|
balanc
17.02.2008 o 17:22 |
RE: Kam za vetrom.. Tarifa v Spanielsku pomerne teplo vela vetra pozry windguru voda okolo 18 a vzduch zalezi od pocasia od 16 po 22 a kazdym dnom teplejsie
|
Geronimo
07.02.2008 o 22:33 |
RE: Kam za vetrom.. NA J U P I T E R . 1000% uspesnost !!!
|
Jégé
07.02.2008 o 22:29 |
RE: Kam za vetrom..
|
Štulo
07.02.2008 o 13:05 |
RE: Kam za vetrom.. Je tu ešte jeden vážny kandidát na výjazd. Totiž vo štvrtok vždy Kartago vyvesí superlastminute. A tento hotel: http://www.kartago.sk/hotel/index.php?hotel=862&termin=52875
|
Egos
07.02.2008 o 09:21 |
RE: Kam za vetrom.. V tomto obdobi sa k tomu dost tazko vyjadruje, kedze pocasie sa posledne roky radikalne meni a leto uz nie je leto a ani zima uz nie je zima. Vlani sa v polke januara jazdilo na Kralovej aj Ruzinej, ak si dobre pamatam pri 14 stupnoch.Ale myslim ze nas overeny spotik na Istrii bude onedlho jazditelny za slusnych podmienok a mozme vyrazit. Po Stulovom objave "SAFARI" spotu mam pocit, ze na celej Istrii este stale je co objavovat. No a mimo toho by mohol fungovat Dahab, pripadne HUrghada, ale v tomto obdobi som tam nebol a keby aj ano, tak je to urcite tento rok inac.Verim len, ze vo februari nezacne zima a nenamrda snehu az po odkvapy a nestoci sa prudenie od Moskvy s prizemnymi mrazikmi okolo minus dvadsat, aj ked v parlamente toto prudenie citit uz davnejsie.Nech sa uz rozhodnes akokolvek, urcite ti budem drzat palce, a ak by som nahodou nesiel, tak mate wind zaruceny
|
Daniel
06.02.2008 o 17:24 |
RE: Kam za vetrom.. Aky je rozpocet? Ja by som aj isiel tyzden pred alebo tyzden po Velkej noci. Material beries svoj ci pozicovna na mieste?
|
Štulo
05.02.2008 o 21:43 |
RE: Kam za vetrom.. Ideme s Petrom Fabanom na Tarifu. Teda aspoň dúfam.
|
Caky
05.02.2008 o 18:26 |
RE: Kam za vetrom.. Ja by som riesil Cape Verde-Sal http://www.club-mistral.com/en/destinations/weather/3/
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou