PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Poriadna voda SK

» Návrat na prehľad tém

» Štulo   
Štulo
11.03.2008 17:47:21
Poriadna voda SK

V inej téme sa vyskytol taký veselý termín, že: "poriadna voda"
Dávam teda hlasovať, ktorú lokalitu by ste takto označili
(zatiaľ len na slovensku)

» Pridaj príspevok k téme

Egos Egos   11.03.2008 o 17:47

RE: Poriadna voda SK

Kralova,Kralova...to je ta energicna ??? Tak tu ja nepozna....m... Aj zena sa uz  pytala ktora to je... a ci zmenime sexualne navyky....No, je to divoky sport. Ochvilu mi zhori cele zazemie, nielen auto. Aloha

amigo551 amigo551   09.03.2008 o 11:38

No myslím,že všetci sa zhodneme na to,že ta Králová.Jazdia tam chlapci z celej SK ana východniarov,je to predsa trochu od ruky.Ale keby došli na predpoved isto by si zajazdili lepšie ako na
Šírave lebo Domaši.Taktiež chodia surfisti z Moravy a to tam majú Mlyny.Nie som lokálpatriot,ale ja osobne mám Královú rád.

Slavmiro Slavmiro   20.02.2008 o 23:10

-tak a je to jasne.  Ale kedze do sezony ostava este nejaky mesiac, tak sa teraz pohadajte ci je lepsie Kralova-Bager alebo Kralova-Pletivo.

Pablo Pablo   19.02.2008 o 11:46

Vlastne mas pravdu - ja ked som mal jedenast, surfoval som na Zelenej vode pri Novom meste n.V. To ti bol taky odvaz na 25 kilovej seredi v bezvetri. Panvou som sice nekyval, lebo som bol este maly a moje rovesnicky leteli na starsich, ale to nevadilo. Tak sa niekedy na Zelenu vodu vyber (moze byt aj Plavecky Stvrtok alebo rybnik Jakubov - tiez cool spoty), nech sa potom mozes erudovane zapajat do diskusii. S pozdravom "Kto nekyval panvou, nevi co je laska" :)))

Egos Egos   19.02.2008 o 08:59

Pablo pockaj...na poriadne vode som nebol iba ja, udajne, ostatni uz urcite ano.Kralovu mam sice daleko, ale je to jednoznacne pre nas, co na poriadnej vode neboli-najlepsia neporiadna voda na SK. Len tam nie je kedy kyvat panvou

Pablo Pablo   18.02.2008 o 16:07

Ja budem oportunista a zahlasujem za Neusiedler (sak to je skoro na slovensku - z BA rozhodne blizsie ako na Kralovu). Jednoducho som leniva svina a ked chcem trochu napredovat t.j. padat velakrat do vody, tak mi pride pohodlnejsie skoncit vo vode po ramena, kde si mozem aj oddychnut, ako byt unasany prudom spolu s naplavenymi drevinami, pokial do 10 sekund neurobim vodny start.  Takze tento rok, napriek chutnym stejkom v cantine, asi hamuliakovske hovna a riasy, vymenim za rakuske bahienko (vraj tam prenajom koje nevyjde vobec draho). Na kralovej som surfoval asi iba 7-8 krat, takze sa k nej erudovane vyjadrit nemozem - ale prisla mi lepsia ako hamuliakovo az na chybajucu infrastrukturu typu zachod a capovana kofola.

P.S. Ale ved aj tak sme, nikto z nas, na poriadnej vode este neboli, ako poznamenal najlepsi surfista v celej slnecnej sustave (alebo v celych slnecnych jazerach?) - tak naco taketo ankety

Ignác Ignác   16.02.2008 o 17:44

Pravdu máš Geronimo,KRÁLOVÁ je KRÁLOVÁ,no v srdci je aj naša RUŽINÁ!!!!! Ani na tú nedám dopustiť!!!!!!!!!!

Geronimo Geronimo   15.02.2008 o 22:48

Pre mna Baldovska alebo Budis , najlepsie neperliva !!!

A najviac mi chuti na Kralovej !

Karol Karol   14.02.2008 o 20:32

Ružiná, lebo je tam pekne a niekedy tam aj fučí. Síce na Královej určite viac, ale tam nemám chatu  . 

audino audino   14.02.2008 o 13:57

Súhlasím s kráľovou, až na ten bordel čo tam z času na čas pláva na hladine.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou