Diskusia - WINDSURF - zakazane surfovanie na kralovej
» dusko123
01.03.2008 13:18:23 |
zakazane surfovanie na kralovej
|
Čildo
01.03.2008 o 13:18 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej Milí surfisti ! Vrelo doporučujem, aby ste sa po nociach neflákali a nespali na Královej, potom si vás ochranári nebudú zamienať s "BUČIAKOM NOČNÝM". Bučať možete aj niekde inde. Mňa tiež volajú "Vták nočný", ale ešte stále ma nevyhlásili za ohrozený druh a nikto ma nechce chrániť.
|
Čildo
01.03.2008 o 13:17 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej Milí surfisti ! Vrelo doporučujem, aby ste sa po nociach neflákali a nespali na Královej, potom si vás ochranári nebudú zamienať s "BUČIAKOM NOČNÝM". Bučať možete aj niekde inde. Mňa tiež volajú "Vták nočný", ale ešte stále ma nevyhlásili za ohrozený druh a nikto ma nechce chrániť.
|
audino
29.02.2008 o 13:47 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej Ešete že to bol len planý poplach. Ale po prvom prečítaní som mal také všelijaké dojmy.
|
_andrej_
29.02.2008 o 08:55 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej Ak som to spravne pochopil, tak windsurfing je podla nasledujucej mapy zakazany len na miestach vysrafovanych modrou farbou.
|
i-Riki
29.02.2008 o 07:56 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej Tu je clanok, kde sa vobec nespomina Windsurfer ako nepriatel, a to preto ze sa v podstate miname, tento vtak chodi na lov ryb na vecer a skoro rano. http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=957, inac je celkom zaujimave ze rybarcenie "rybar = nepriatel bučiaka nočneho" vobec zakazane nie je.
|
i-Riki
29.02.2008 o 07:14 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej Surfer s vtakom moze?
|
Geronimo
28.02.2008 o 16:42 |
RE: zakazane surfovanie na kralovej A) Ak to takto pojde dalej , tak zachvilu bude aj WS na pokraji vyhynutia !
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou