Diskusia - WINDSURF - Rhodos- Prasonisi
» PaliMajy
14.03.2008 11:29:52 |
Rhodos- Prasonisi Chcel by som ísť surfovať na Prasonisi. Potreboval by som vedieť aké sú tam ceny (požičovne ws,áut, ubytovanie atd.), kde všade sa dá ubytovať + dalšie info, prípadne by som poprosil nejaké informačné webstránky... Ďakujem.
|
Karol
14.03.2008 o 11:29 |
RE: Rhodos- Prasonisi Podľa tej stránky to vyzerá bombasticky. Realita je však tvrdšia. Zatial sa to tam nehemží ani hotelmi, hygienickými zariadeniami, ani miestom, kde by si ukryl nesurfujúci doprovod do veterného či slnečného tieňa. Hemží sa to tam naopak surf požičovňami s dosť vysokými cenami a surfermi na speedovej strane poloostrova, tlačiacimi sa pochopitelne čo najbližšie k brehu. Tiež mi dosť vadil bordel, čo nafúka vietor na piesočnú kosu medzi ostrovy. Ale čo sa týka vetra, nemá to chybu. Winguru tu v lete dosť spolahlivo funguje.
|
audino
08.03.2008 o 13:41 |
RE: Rhodos- Prasonisi Skúšal si už informačnú stránku Google? Asi nie, takže je najvyšší čas s tým začať. Hneď prvý odkaz, keď si necháš vyhľadať prasonisi, tak je na stránku kde sa dozvieš dosť veľa z toho, na čo si sa pýtal.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou