Diskusia - WINDSURF - Kam preboha vozmozno popojechat ???
» Egos
27.04.2008 8:26:15 |
Kam preboha vozmozno popojechat ??? Vsygda palucilos krovavoje voskresenie ? Vnimatelno vazmoznosti dla Meresjeva??
|
Egos
27.04.2008 o 08:26 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? No jasne,dik. Ide skor o tom kam sa vybrat,ked sa tu nikde ani listocek nepohne a moja hranica bolesti je do 1700km caravanom. Momentalne nefuka v celej europe, az na nejake vynimky a tie su skor kratkodobe,no predsa len sa zda byt veterno od severeho pobrezia Francuzka Wissant az po dansky Klitmoller a to aj spada pod moj akcny radius. Pripadne Hel. Vzdy to tu bude problem, ked je u nas tak pekne a teplo. A Meltemi este nefuka.
|
wakemika
26.04.2008 o 20:14 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ???
|
Egos
21.04.2008 o 08:51 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? No je to doooooost daleko A preco prave toto
|
Štulo
13.04.2008 o 10:08 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? Po očku sledujem Cabo de Gata v Španielsku. Je tam celkom veterno a teplo. Mrkni na to, či je to v akčnom rádiu tvojej káry.
|
audino
09.04.2008 o 16:44 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? Doplňuje svoj predchádzajúci príspevok jednou užitočnou informáciou, že je tam ruská požičovňa Пять квадратов
|
audino
09.04.2008 o 16:29 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? Geronimo: Aby si nebol prekvapený, koľko rusákov tam nájdeš. Radšej si to ešte rozmysli.
|
Geronimo
09.04.2008 o 16:18 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? Я непонимаю очень хорощо говорит по Рускы . И потому мне надо идти в Дагаб . Som sa zapotil !!!
|
audino
09.04.2008 o 11:40 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? Kua chlapi, kam vy chodíte na kurzy ruštiny? Ja odkedy som vonku zo školy, tak nanajvyš viem prečítať po rusky texty písané azbukou, prípadne im trochu porozumieť. Ale písať a ešte k tomu latinskou abecedou.... No skrátka klobúk dolu pred vami.
|
Štulo
09.04.2008 o 08:21 |
RE: Kam preboha vozmozno popojechat ??? Nu, kak skazať, štob´ neabmanuť? Vot tak davaj: prežde vsevo tebe nado iskať kakovo nibuď specalistu. V etom slučaje mne kažetsja samyj lučšij vrač!
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou