Diskusia - WINDSURF - novacik
» wakemika
26.04.2008 19:49:51 |
novacik
|
wakemika
26.04.2008 o 19:49 |
RE: novacik
|
Štulo
26.04.2008 o 15:14 |
RE: novacik Samozrejme idiotov z ktorejkoľvek skupiny si zapamätá človek najviac, hoci tvoria len zlomok. Vlani na Královej nám bivakujúci rybári dokonca odložili zabudnutý materiál. Netreba to zovšeobecňovať. Aby sme sa aj my nestali "poj****í surfisti, čo furt len pi***ú do rybárov.
|
mirc
25.04.2008 o 12:55 |
RE: novacik Schvalne som napisal, ze s neiktorymi :). Tiez uz po mne hadazli napriklad "olovka" a nejaka "dobra dusa" mi prepichla plachtu. Najdu sa medzi nimi ale sem tam aj taki, s ktorymi je rozumna rec ... To je skusenost z Domase. Poznam aj surferov, ktori su v bezvetri rybarmi :-D
|
audino
25.04.2008 o 09:59 |
RE: novacik Kde sú tí rybári, ktorí si rozumejú so surfermi?
|
mirc
24.04.2008 o 09:37 |
RE: novacik Ad arogantnost : Arogantni ludia sa najdu vsade, tak ako medzi skutristami, tak isto medzi rybarmi a takisto aj medzi surfermi (nebudeme si kecat, ze nie ;)). Rozdiel je v tom, nakolko su jednotlive skupiny svojou arogantnostou nebezpecne pre okolie. A bohuzial u skutristov je tento problem najmarkantnejsi ....
|
PaliMajy
22.04.2008 o 15:22 |
RE: novacik no o tej arogantnosti by vedeli rozprávať surfisti na guláške...
|
wakemika
22.04.2008 o 10:09 |
RE: novacik ahoj stulo. ja som vobec nevedela, ze sa na hrone da skutrovat. Nie je to na riekach zakazane? Okrem toho nie je len skuter v prevadzke, ja jazdim totizto za skutrom s mojou doskou. lepsie ako vodny vlek. to vam mozem garantovat. tiez ti mozem povedat, ze skutristi nie su az taki arogantni ako ich tu stavas. dokonca si rozumeu s rybarmi.
|
Štulo
21.04.2008 o 11:17 |
RE: novacik Našťastie jediné miesto na Kráľovej kde sa dá spustiť skúter do vody sú Kaskády. A to je na hony ďaleko od pletiva. A nerobte sa tu, že vám smrad, hluk a nepredvídateľné správanie skútristov robí dobre. 2 Mika: skútrovanie po jazere je po čase nuda. Dobrý adrenalín je, keď sa po dažďoch zdvihne horný Hron (alebo Váh nad Strečnom). Prvý deň je na riť, lebo voda berie všetok bordel a ten sa dostáva do turbíny. Keď po kulminovaní voda začína opadať, je čistá, a ide to super. Normálne niekedy rozmýšľam, že vyženiem zo skútra myši a pavúky, založím baterku a trochu ho prevetrám po Hrone.
|
Egos
21.04.2008 o 09:36 |
RE: novacik Stulo, ty sa nebat,Mika vediet ako vyfasovat, ked skutrovat okolo teba.
|
wakemika
19.04.2008 o 08:03 |
RE: novacik
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou