PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - novacik

» Návrat na prehľad tém

» wakemika   
wakemika
26.04.2008 19:49:51
novacik

» Pridaj príspevok k téme

wakemika wakemika   26.04.2008 o 19:49

RE: novacik

ale ste sa mi chlapci rozdebatili. no oddalujeme sa od temy.
musim sa pridat k stulovi. nehadzat vsetko do jedneho vreca.pretoze ja mam kazdodenny kontakt so surfermi a podla vizualneho dojmu a vasich myslienkovych pochodov by som o vas doposial musela mat dojem, ze ste vsetci penzionosti s velkymi bruchami, a 9tkou plachtou, tesne pred skokom do truhly a velkymi ustami.

ale to si o vas nemyslim. pokladam vas za maladych talentovanych surfistov, nadejnych majstrov sveta. vkladam do vas nadej, ze slovensko bude pisat dejiny v knihe windsurfu.

musim sa priznat, ze som trosku sokovana, co sa tyka spolunazivania na vode s rybarmi. windsurf nie je hlucny( co o skutri nemozno povedat) a napriek tomu mate omnoho viac neprijemnosti ako ja. je mi to luto, pretoze viem kolko jedna plachta stoji.a tiez tich pneumatik.

avsak ako sa do hory vola.....
porozmyslajte nad tym trosku. mika

Štulo Štulo   26.04.2008 o 15:14

Samozrejme idiotov z ktorejkoľvek skupiny si zapamätá človek najviac, hoci tvoria len zlomok. Vlani na Královej nám bivakujúci rybári dokonca odložili zabudnutý materiál. Netreba to zovšeobecňovať. Aby sme sa aj my nestali "poj****í surfisti, čo furt len pi***ú do rybárov.

mirc mirc   25.04.2008 o 12:55

Schvalne som napisal, ze s neiktorymi :). Tiez uz po mne hadazli napriklad "olovka" a nejaka "dobra dusa" mi prepichla plachtu. Najdu sa medzi nimi ale sem tam aj taki, s ktorymi je rozumna rec ... To je skusenost z Domase. Poznam aj surferov, ktori su v bezvetri rybarmi :-D

audino audino   25.04.2008 o 09:59

Kde sú tí rybári, ktorí si rozumejú so surfermi?
Na Kráľovej asi nie, lebo tam raz po mne jeden hádzal kamene.
Na Sĺňave takisto nie, lebo jednomu kolegovi tam raz rozrezali pneu na aute a po ďalšom strielali z gumipušky.

mirc mirc   24.04.2008 o 09:37

Ad arogantnost : Arogantni ludia sa najdu vsade, tak ako medzi skutristami, tak isto medzi rybarmi a takisto aj medzi surfermi (nebudeme si kecat, ze nie ;)). Rozdiel je v tom, nakolko su jednotlive skupiny svojou arogantnostou nebezpecne pre okolie. A bohuzial u skutristov je tento problem najmarkantnejsi ....

Ak skutrista dokaze ovladat svoje hormony a dodrziava pravidla plavby, neohrozuje ostatnych ludi na vode a respektuje pravidlo prednosti plavidla pohananeho vetrom nemam s nim absolutne problem. Inou vecou je hluk a smrad, ale pokial je vsetko v rozumnej miere, tak sa to da tolerovat.

Btw, aj surferi si rozumeju s niektorymi rybarmi ....

PaliMajy PaliMajy   22.04.2008 o 15:22

no o tej arogantnosti by vedeli rozprávať surfisti na guláške...

wakemika wakemika   22.04.2008 o 10:09

ahoj stulo. ja som vobec nevedela, ze sa na hrone da skutrovat. Nie je to na riekach zakazane?

Okrem toho nie je len skuter v prevadzke, ja jazdim totizto za skutrom s mojou doskou. lepsie ako vodny vlek. to vam mozem garantovat.

tiez ti mozem povedat, ze skutristi nie su az taki arogantni ako ich tu stavas. dokonca si rozumeu s rybarmi.

Štulo Štulo   21.04.2008 o 11:17

Našťastie jediné miesto na Kráľovej kde sa dá spustiť skúter do vody sú Kaskády. A to je na hony ďaleko od pletiva. A nerobte sa tu, že vám smrad, hluk a nepredvídateľné správanie skútristov robí dobre.

2 Mika: skútrovanie po jazere je po čase nuda. Dobrý adrenalín je, keď sa po dažďoch zdvihne horný Hron (alebo Váh nad Strečnom). Prvý deň je na riť, lebo voda berie všetok bordel a ten sa dostáva do turbíny. Keď po kulminovaní voda začína opadať, je čistá, a ide to super. Normálne niekedy rozmýšľam, že vyženiem zo skútra myši a pavúky, založím baterku a trochu ho prevetrám po Hrone.

Egos Egos   21.04.2008 o 09:36

Stulo, ty sa nebat,Mika vediet ako vyfasovat, ked skutrovat okolo teba.

wakemika wakemika   19.04.2008 o 08:03

ziadny strach stulo. ja vie ako windsurfisti a kiteeri vyzeraju. pracujem v surfshope. ale ak chces dam ti par tipov na spravnu plachttp://www.windsurf.sk/images/smile/1.gif
http://www.windsurf.sk/images/smile/1.gifhtu aby si mi vcasne uhnut, ked pojdem okolo s mojim skutrom.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou