PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - KARPATHOS - Leto O8

» Návrat na prehľad tém

» Geronimo   
Geronimo
10.06.2008 22:11:21
KARPATHOS - Leto O8

Nakolko niesu informacie v reviroch a nakolko na Slovensku vladne bezvetrie a niet sa s kym informovat
pri vode kto tam uz bol , mam kopu otazok na pripadny vyjazd v prve dva julove tyzdne na tento veterny spot .
Planujem sa tam vybrat este so zopar veternymi pacientmi v spominanom termine a to bud po vlastnej osi alebo zakupit
normalny letecky zajazd pre muklov .
Hlavne by som sa chcel opytat domaceho matadora "Bibiho" ( Dufam ze tam uz nevalas speedloopy ) na Club Mistral,
a sice ci:
A/ netreba dopredu zajednat pozicanie materialu ( ak by sme sli zajazdovkou ) v pozicovni ?
B/ je moznost priamo na mieste najst ubytko ( ak by sme sli vlastnou osou ) ?
C/ Ak budem spat pod sirakom , nebudu ma v noci obtazovat miestny sherifi alebo suchozemske zraloky (LEVY,JAGUARE..)?
D/ atd . .........

KARPATHOS - Leto O8  

» Pridaj príspevok k téme

georgi georgi   10.06.2008 o 22:11

RE: KARPATHOS - Leto O8

Ja a RIKI má v tejto diskusii už jasno. 1.7 odchádzame na Krapathos. Akurát mám obavu, vzhľadom k tomu, že sa tam v tomto období chystá viacero Slovákov, že im totálne nabúrame tie pozitívne veterné štatistiky. No čo, tam som ešte na brehu nesedel.
Hlavne veľa optimizmu.

georgi georgi   02.06.2008 o 10:37

Vie sa už, kto všetko, kto s kým, kedy, ako cesta a ako bývanie. Chcel by som ísť, ale musím si to naplánovať trochen dopredu.
Je už niekto istý?

Egos Egos   31.05.2008 o 08:39

Taketo mi chodi z  :     www.retter.at

Liebe Wind- und Kitesurfer!

Nicht nur beim Surfen zählt Geschwindigkeit, sondern auch beim Buchen!
Der Schnellste, der nun Karpathos bucht, erhält eine Woche Boardmiete im Wert von € 189,-- gratis dazu!

Karpathos

SEA VIEW STUDIOS

7 ÜN/OV im 2-er Studio, inkl. Flug ab/bis Wien, Graz, Linz, Transfer (Airport-Hotel-Airport)
10.06.     eur 449,--
17.06.     eur 449,--
24.06.     eur 525,--

Hotel POSEIDON **+

7 ÜN/FR, inkl. Flug ab/bis Wien, Graz, Linz, Transfer (Airport-Hotel-Airport)
10.06.    DZ eur 495,--   EZ eur 565,--
17.06.    DZ eur 495,--   EZ eur 565,--
24.06.    DZ eur 585,--   EZ eur 699,--

PRINCESS STUDIOS

7x ÜN/OV im 2-er Studio, inkl. Flug ab/bis Wien, Graz, Linz, Transfer (Airport-Hotel-Airport)
10.06.     eur 421,--
17.06.     eur 421,--
24.06.    eur 499,--

Štulo Štulo   27.05.2008 o 17:06

...tu ti bude lepšie, príspevčok môj...

Nikto to tu nespomínal, ale myslím že je to veľmi podstatná info: NA LUV SPOTE SI BEZ VLASTNÉHO VERCAJGU NEVRZNEŠ!!! Luv spot je vlastne náveterný vlnový revír. A vercajgom myslím windsurfingové vybavenie. Požičovne fungujú len v chicken a devils bay. Na Luv nepožičajú. Nechcem týmto kaziť Erbimu kšeft, ale je to proste tak! Niekomu to možno nevadí, ale ja osobne by som jazdiť len do bay´s nešiel. A ešte jeden neodškriepiteľný fakt: majiteľ pro centa(f2)Chris Chill je DEBIL!
Pri ceste na Karpathos treba s týmito vecami rátať.

georgi georgi   25.05.2008 o 21:17

Idem aj ja. Riki je už tiež fasa namotaný. Júl je super, lebo ak to vijde, je možnosť ísť ešte raz.

Bibi Bibi   24.05.2008 o 19:11

Ahoj, prve dva julove tyzdne je dobry termin, malo by fukat. V tomto case tam fukava najviac, moze sa ti ale stat ze nebudes jazdit kvoli silnemeu vetru (stanicu zatvarame iba vo vynimocnom pripade, takze by to malo byt ok).
K tym dalsim veciam:
A/ je lepsie si zajednat dosku vopred cez http://www.club-mistral.com/en/ jednak uz byva dost ludi, takze nemusi byt volna doska aku ty chces (ale vzdy nieco najdeme) a po druhe ked si to rezervujes cez net je to lacnejsie ako ked si na mieste dohodnes rezervaciu (mozes si to zarezervovat a zaplatit alebo iba zarezervovat a zapltis na mieste->dostanes lepsiu cenu ako ked rezervujes na mieste)
B/ urcite sa da najst nejake ubytovanie, niekedy aj priamo pri stanici, inokedy v meste takze budes musiet dochadzat. Ale s tymto ja nemam priamu skusenost. Proste mozes ale nemusis najst miesto pri stanici.
C/ spat pod sirakom sa da bez problemov, policajti neobtazuju, jedine minus je vietor ktory fuka aj v noci. Ja osobne tiez niekedy spavam na plazi.
D/ nic extra ma nenapada, ked chces vediet viac kludne sa opytaj

Jedine viem ze od tohoto roku sa tam da ist zo Slovenska aj cez cestovku Aeolus, potom z Prahy su zajazdy a z Viedne lieta Lauda Air.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou