Diskusia - WINDSURF - zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu
» Ignác
17.07.2008 21:22:08 |
zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu Ako riešiť zákaz vjazdu na Královú,aby sme predišli problémom????
|
Slavmiro
27.04.2011 o 16:22 |
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu - to je vlanajsi optimisticky prispevok a skutek utek. Ziadna osobna ani nakladna preprava, okrem tazby strku s minimom plavby nehrozi. Tento rok chcu vo velkom nakopnut sezonu a robit od 21.5. vyhliadkove plavby. No som zvedavy, cez plavebnu komoru by som sa konecne rad preplavil.
|
igji
27.04.2011 o 12:04 |
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu ...už len to nám chýbalo, aby sa nám tam motali vlečné člny, hoci netuším kde vytýčia plavebnú dráhu, Robiakova plytčina v nej asi nebude...
|
Slavmiro
23.04.2011 o 21:03 |
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu
|
Jégé
17.07.2008 o 21:22 |
|
Egos
17.07.2008 o 08:21 |
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu Bude to prebiehat ako aj na Lipt.Mare uz dlho. Miestnum sportom je uz roky odstranovanie betonovych blokov, ohybanie znaciek , vyrub stromov a kliesnenie si novych cesticiek. Druha strana zasa usilovne odlieva este vacsie betonbloky, silnejsie znacky a posilnuje hliadky policajtov. Podla mna je to neferovy boj, lebo policajtov je asi 8000xmenej ako rybarov a rybara nezastavis. Ved ked stat vezme par tisic za rocne listky a Zvaz par tisic za povolenky a potom ten isty stat a samosprava caka s policajtami na brehu a v podstate brani vykonu rybarskeho prava aj ked nepriamo, tak to uz je adrenalin. Vezmime si ze by polovnikom zamedzili vstup do lesa a museli by tych dinosaurov,co tam povrazdia tahat do mrazaku za spagat za bicyklom? Alebo sa nahovori ludom,ze im treba zaliat 8 dedin vovou, lebo tam vznikne rekreacna voda a este sa bude aj robit elektrina a chytat ryby a pestovat vodne sporty a zachrani ich to pred povodnou. Potom sa ti chudaci nechaju vystahovat a zrazu je tam nejaky chraneny vtak, ktori brutalne zerie ryby a zrazu je vsetko zakazane. Vtak prileti z Afriky a zrazu je to nas povodny zver.Napriklad kormoran. Alebo sivon americky. Fakt cisto povodne zivocichy, kvoli ktorim sa musime uskromnovat. Na Kralovej bude tento syndrom pokracovat a tym by som si rad zastal odvazlivcov s karbobruskami, ktori za nas bojuju a rezu znacky a premiestnuju betony, pretoze inac to ani nepojde. Vzdy sa najde uradnik ktory ti da pocitit svoju moc a kompetencie. Preto treba tymto hrdinom nasej doby pomahat a byt na nich hrdy,lebo v boji s byrokraciou tahame za kratsi koniec.
|
Štulo
16.07.2008 o 21:47 |
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu Len klídek chlapci! Na hrádzi sme boli aj my, ale len preto, že ešte neboli odstránené kocky a nevedeli sme, že druhou stranou to už ide.
|
Ignác
16.07.2008 o 17:57 |
|
Ignác
16.07.2008 o 17:54 |
|
dusko123
16.07.2008 o 09:14 |
|
Karol
15.07.2008 o 14:46 |
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu Obávam sa, že s Úradom sa nič nevyrieši. Ja som skúšal s Povodím Hrona riešiť dramatické vypúšťanie Ružinej v lete z dovodu nezmyselnej výroby elektriny, výsledok bol ešte intenzívnejšie vypúšťanie s odovodnením, že Ružiná nie je rekreačná oblasť ale len zásobník vody a možu ho vypustit aj komplet, ak sa nám nepáči .
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou