Diskusia - WINDSURF - Ako zdrsnit povrch plavaku???
» Tino
14.08.2008 14:34:04 |
Ako zdrsnit povrch plavaku??? Caute, mam starsiu dosku, na ktorej uz povodne zdrsnenie prestava ucinkovat. existuje nejaky sprej alebo farba na zdrsnenie, popripade nejaky iny osvedceny sposob (nieco tam nalepit, niecim to prebrusit)??? Dik za rady.
|
majloo
14.08.2008 o 14:34 |
RE: Ako zdrsnit povrch plavaku??? suhlasim s Jegem. Vosk to poriesi. Len aby sa vedelo, surfova doska sa maze poriadne nahrubo no a na vosk sa po case nalepi kopec spiny tak s tym treba ratat :)
|
zsolti
24.07.2008 o 16:24 |
RE: Ako zdrsnit povrch plavaku??? to tino: skus natriet plavak bezfarebnym lakom a jemne posyp obycajnou solou. bude to OK. caf
|
Tino
23.07.2008 o 16:30 |
RE: Ako zdrsnit povrch plavaku??? dik za rady. pokial ide o ten smirgel a obojstrannu pasku, tak uz som skusil original smirklovu lepiacu pasku, co sa lepi na kraje schodov ako ochrana pred posmyknutim. bolo to fajn, ne pri vyliezani na plavak som bol doskriabany a osmirglovany ako nejaka lata. rozmyslal som, ze to zjemnim nejakym lakom, ale stale mi to pride ako zvysovanie hmotnosti plavaku a nam predsa ide o co najlahsiu vybavicku, ze??? ta sviecka, to ma celkom zaujalo a aj to vyskusam. us som nad tym totis uvazoval, ze naco ti nasi kolegovia na vlnach (surfery) pouzivaju tie vosky. dufam, ze obycajna sviecka bude stacit, lebo neviem kde by som tu vo vnutrozemi ziskal original surfersky vosk. este som zvedavi, ako bude vyzerat neopren, ale pokial to bude drzat, tak to bude super. dam potom vediet. caute a este raz dik
|
Jégé
18.07.2008 o 21:29 |
RE: Ako zdrsnit povrch plavaku???
|
juro2000
17.07.2008 o 19:36 |
RE: Ako zdrsnit povrch plavaku??? Ahoj, nemam vela skusenosti, ale v Bratislave protismykovy nastrek stoji 450,- Minule mi vsak kolega pri vode poradil, ze uz niekolko rokov pouziva DIY vylepsenie - obojstranna kobercova paska a na nu jemny vo vode nerozpadnutelny smirgel. nie je to imidzovka, ale funkcne to je. http://www.windsurf.sk/images/smile/58.gif
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou