PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - ako zacat?

» Návrat na prehľad tém

» hubka   
hubka
18.08.2008 10:28:27
ako zacat?

moze mi niekto poradi ako mam zacat a co k tomu vsetko potrebujem?

vopred dik

» Pridaj príspevok k téme

Alexan Alexan   18.08.2008 o 10:28

RE: ako zacat?

Ja som zacal toto leto. Kupil som si pouzitu vybavu z bazaru. Plavak vacsieho vytlaku

(200 l zalezi na tvojej váhe) s vytahovatelnou stredovou plutvou je to fajn na ucenie, neprevrátis tak lahko plavák aj ked sa mi to uz podarilo. Ja som si kupil sadu troch plachiet s rozmermi okolo 4, 5.5 a  7 m2. Su starsie no na ucenie good. Ucim sa na tej 5ke a skusam aj tu 7. Odporucam nieco precitat aspon zaklady windsurfingu link   http://garnet.berkeley.edu/~wprinz/windsurfing/     , alebo google. Je dobre kupit si aj nejaky neopren ked je kosa. Topanky su ties dobre aspon sa nesmyka. VESTA nevyhnutnostou (nachlipal som sa aj s nou a este aj nachlipem).

Ked som sa ucil prve kroky na windsurfingu, zlutoval sa nadobnou nejaky skusenejsi windsurfista a ukazal mi zaklady DAKUJEM.  Je dobre ucit sa niekde kde su aj nejaky skusenejsi ak budes mat stastie poradia. Ak mas zvysne prachy nejaka skola windsurfingu asi tiez nieje zla. Tak pevne nervy a vela stastia.

igji igji   18.08.2008 o 09:57

RE: ako zacat?

...zájdi na vodu, keď bude fučať - Geča, šírava ???, určite niekto poradí. Viac aj v diskusii:

RE: PREDAJNE NA SK, CZ??? [Odpovedať]

Na východnom Slovensku je špecializovaná predajňa kompletného sortimentu

pre windsurfing na okraji Košíc v obci VALALIKY. Názov BLACK SPORT a majiteľ predajne je známy surfer Marcel Čarny.Telef. kontakt:0905-384 222

do predajne :055- 6997758

Nakupujú tu špičkový surfisti a je aj dostatok použitého materiálu pre začiatočníkov.Vrelo odporúčam.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou