Diskusia - WINDSURF - Lago di Garda - predpoved
» Pablo
03.09.2008 10:39:10 |
Lago di Garda - predpoved Ahojte, neviete mi niekto poradit, kde najdem na webe dobru predpoved pre Gardu? Windguru v tomto pripade prilis neverim a spolahnut sa na rovnicu slnecne pocasie = dobry vietor nechcem. Aspon v juni to tak celkom neplatilo.
|
Karol
03.09.2008 o 10:39 |
RE: Lago di Garda - predpoved Moje skúsenosti s predpoveďami sú založené na 10 letných pobytoch. Najoptimálnejšie na vietor mi vychádzal koniec júla a začiatok augusta , ale aj tak sa vždy vyskytnú na pár dní búrky, ktoré zrušia klasickú dvojfázovú termiku a funguje len Malcesine skoro ráno. Windguru pre Torbole ci Rivu je obvykle dobrý základ predpovede, ale nie nevyhnutne vždy správny. V podstate by som to zhrnul tak, že koncom júla a začiatkom augusta sa možeš na predpoveď vykašlať, určite fúkne. Ak pride večer búrka či dážď, treba skoro ráno vyraziť do Malcesine, ak to nahodou ani tam nepríde, istí to bike.
|
Pablo
02.09.2008 o 11:50 |
RE: Lago di Garda - predpoved to Michi: tak my sme do Rivy nakoniec ani nesli. Bajkerska cast partie nas odhovorila, ze su tam strasne davy ludi, tak sme si vecery vychutnavali v Torbole, pripadne v Malcesine. Stretli sme akurat Kusa s frajerkou na bicykli. Nevadi, ved nabuduce...
|
michi
26.08.2008 o 17:09 |
RE: Lago di Garda - predpoved ...v Rive v campe Al Lago...
|
Pablo
26.08.2008 o 12:05 |
RE: Lago di Garda - predpoved Ja, tradicne, v Torbole. Este neviem, kde, lebo ten hotelik, kde sme boli v juni plno. Vy kde budete byvat? Dojdem vas ked tak pozriet.
|
michi
25.08.2008 o 23:03 |
RE: Lago di Garda - predpoved Inak od stredy do pondelka sme v Rive v campe Al Lago, tak ak sa tam budeš niekde motať, ohlás sa. Alebo poránu v Malcesine.
|
michi
25.08.2008 o 22:49 |
RE: Lago di Garda - predpoved http://www.gardameteo.com/index.html
|
Harken
25.08.2008 o 22:48 |
RE: Lago di Garda - predpoved ja pouzivam wunderground.com, snad su spolahlivi
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou