PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Lago di Garda - predpoved

» Návrat na prehľad tém

» Pablo   
Pablo
03.09.2008 10:39:10
Lago di Garda - predpoved

Ahojte, neviete mi niekto poradit, kde najdem na webe dobru predpoved pre Gardu? Windguru v tomto pripade prilis neverim a spolahnut sa na rovnicu slnecne pocasie = dobry vietor nechcem. Aspon v juni to tak celkom neplatilo.

» Pridaj príspevok k téme

Karol Karol   03.09.2008 o 10:39

RE: Lago di Garda - predpoved

Moje skúsenosti s predpoveďami sú založené na 10 letných pobytoch. Najoptimálnejšie na vietor mi vychádzal koniec júla a začiatok augusta , ale aj tak sa vždy vyskytnú na pár dní búrky, ktoré zrušia klasickú dvojfázovú termiku a funguje len Malcesine skoro ráno. Windguru pre Torbole ci Rivu je obvykle dobrý základ predpovede, ale nie nevyhnutne vždy správny. V podstate by som to zhrnul tak, že koncom júla a začiatkom augusta sa možeš na predpoveď vykašlať, určite fúkne. Ak pride večer búrka či dážď, treba skoro ráno vyraziť do Malcesine, ak to nahodou ani tam nepríde, istí to bike.             

Pablo Pablo   02.09.2008 o 11:50

to Michi: tak my sme do Rivy nakoniec ani nesli. Bajkerska cast partie nas odhovorila, ze su tam strasne davy ludi, tak sme si vecery vychutnavali v Torbole, pripadne v Malcesine. Stretli sme akurat Kusa s frajerkou na bicykli. Nevadi, ved nabuduce...

michi michi   26.08.2008 o 17:09

...v Rive v campe Al Lago...

Pablo Pablo   26.08.2008 o 12:05

Ja, tradicne, v Torbole. Este neviem, kde, lebo ten hotelik, kde sme boli v juni plno. Vy kde budete byvat? Dojdem vas ked tak pozriet.

michi michi   25.08.2008 o 23:03

Inak od stredy do pondelka sme v Rive v campe Al Lago, tak ak sa tam budeš niekde motať, ohlás sa. Alebo poránu v Malcesine.

michi michi   25.08.2008 o 22:49

http://www.gardameteo.com/index.html

Harken Harken   25.08.2008 o 22:48

ja pouzivam wunderground.com, snad su spolahlivi

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=garda&wuSelect=WEATHER

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou