PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Jediné miesto, kde surfuješ aj keď nefúka ....

» Návrat na prehľad tém

» Geronimo   
Geronimo
03.10.2008 22:45:43
Jediné miesto, kde surfuješ aj keď nefúka ....

Citacia z reklamy v casopise WINDSURFER na túto web stránku . Je to zavadzajuca informacia a nepravdiva reklama . Na chod tejto stranky ( servera ) sa tu uz popisalo myslim dost a chovanie webmastera fakt nechapem ! Ale nie o tom som chcel .

Pred piatimi rokmi som sa po 16 rocnej pauze vratil k windsurfingu a doslova zmenil svoj zivotny styl . Windsurf.sk bol nemalym podielom u mojho navratu k tomuto stylu . Ako novacik som tu nacerpal mnozstvo informacii a podnetov co ulahcilo moje napredovanie v leveloch na doske (za to ti patri vdaka stranka ). Velakrat sa stalo ze som tu na stranke nasiel mnozstvo priatelov bez toho aby sme sa videli niekedy na vode a prve podania ruk na spotoch uz boli len formalitou . Pri mojej ws geneze , cestovanim za vetrom , neustalym sledovaním predpovedných map, sa windsurf.sk stala neoddelitelnou sucastou masinerie zvanej WS - POZITIV ! V sucasnosti obvolavat vsetkych znamych, kto, kam , s kym ...... ide na vodu je pre mna nemyslitelne a na to by ,mala sluzit tato stranka . Zial musim konstatovat nesluzi!
Surfovanie na tejto stranke v poslednom case mi pripada ako boj v neprekonatelnom priboji .
Po tomto lete a neakych vyjazdoch za vetrom prispievat so svojimi postrehmi do jednotlivych rubrik na tejto stranke pre mna stratil vyznam .
Moj pohar trpezlivosti sa rozbil :(.
Oficialne koncim s navstevnostou tejto stranky a zatial sa stahujem na www.surfamgazin.sk .

» Pridaj príspevok k téme

Štulo Štulo   03.10.2008 o 22:45

RE: Jediné miesto, kde surfuješ aj keď nefúka ....

Ja sa sťahujem do hôr. Zatiaľ. Neoficiálne.

Milan Milan   03.10.2008 o 16:58

Niečo na tom bude, lebo odkedy sa Gero odsťahoval odtiaľto, nejako to tu všetko podozrivo rýchlo stíha, ani moc nevyhadzuje :D

i-Riki i-Riki   03.10.2008 o 15:38

Milan to je is tym, ze sa tam Geronimo prestahoval a zapchal tam vsetky pristupove cesty :)

Karol Karol   03.10.2008 o 15:37

Keď už ani na túto diskusiu webmaster nezareaguje, asi  tu fakt končíme. Zbohom buď windsurf.sk  .

Milan Milan   03.10.2008 o 14:52

Najväčšia haluz je, že keď som sa teraz bol mrknúť na www.surfmagazin.sk, načítanie stránky trvalo presne 45 sekúnd. Vzápätí som si zmeral rýchlosť pripojenia - nameralo mi 2 Mbps. Spiknutie?

i-Riki i-Riki   03.10.2008 o 14:48

i-Riki i-Riki   03.10.2008 o 14:46

i-Riki i-Riki   03.10.2008 o 14:30

Uplne suhlasim s tebou Gero, treba si najst funkcny server.

igji igji   03.10.2008 o 13:48

...už ide, problém je len s main.asp, zrejme vďaka rumunským hackerom a deravému windowsu, aspom je Bill G. znovu najbohatší...

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou